ne zna se ko je ko

NOVA BRUKA MILOVE POLICIJE: Kordon stoji kao podrška privatnom obezbeđenju! Ne znaju ko ima pravo da legitimiše!

Crna Gora -

U haosu koji danima traje u Budvi nakon promene većine u gradskom parlamentu i protestima građana zbog prekrajanja izborne volje, policija se jutros ponovo obrukala.

Naime, zaposleni u opštini su jutros odbili da pokažu lične karte privatnom obezbeđenju koje stoji na ulazu u zgradu a da pritom niko od njihovih članova nema istaknuto ime ili ime kompanije za koju radi.

Kada su zaposleni, među kojima i sekretarka Skupštine, odbili da dokumenta daju privatnom obezbeđenju, podsećajući oh da oni nisu služćbena lica i nemaju pravo da ih legitimišu, ponudili su da dokumenta pokažu policajcima koji su stajali iza obezbeđenja. Tada je usledio šok jer su ih policajci uputili na obezbeđenje.

"Ali vi ste službenik policije, ne može gospodin iz obezbeđenja da mi traži dokumenta", objasnila je sekretaka Skupštine.

"Znači vi mi kažete da vi nećete, već da ličnu kartu treba da dam gospodinu koji nema ime, nema firmu, ne zna po kom kriterijumu me je stavio na spisak. Da li mi vi kažete da ne treba da dam ličnu kartu vama ili nekom od vaših kolega a da njemu treba, gospodinu bez imena, prezimena, korena...?", pitala je gospođa.

On je dodala da nije član nijedne partije, niti je ikad bila, ali da želi da dobije odgovore na pitanja ko je neko ko je legitimiše. Kako je rekla "on može da bude i di-džej".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track