FANTOMSKI BIRAČI NA IZBORIMA U CRNOJ GORI Objavljen spisak Albanaca sa Kosova i Metohije koji imaju dupla dokumenta FOTO
Foto: Koalicija za budućnost Crne Gore

napeto uoči izbora

FANTOMSKI BIRAČI NA IZBORIMA U CRNOJ GORI Objavljen spisak Albanaca sa Kosova i Metohije koji imaju dupla dokumenta FOTO

Crna Gora -

Koalicija za budućnost Crne Gore odgovorila je Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore porukom - ne srljajte dublje u kriminal – odgovaraćete!

"MUP Crne Gore je pokušao da opravda malverzacije u kojima direktno učestvuje i koje organizuje u saradnji sa DPS-om i Agencijom za nacionalnu bezbednost. Valjda ne moramo objašnjavati da osobe sa spiska ne ispunjavaju rezidencijalni uslov, jer žive u južnoj srpskoj pokrajini i tamo su na osnovu prebivališta upisani u birački spisak. Niko na svetu, osim fantom birača kriminalne organizacije koja godinama krade izbornu volju stvarnih rezidenata Crne Gore, ne može živeti u isto vreme na dva mesta i imati dva prebivališta.

Ali MUP, uhvaćen u prevari, pokušava da opravda očigledna krivična dela, što je verovatno nezabilježen slučaj u Evropi, ali je ujedno i dokaz kriminalnog rada policije. Gospodo iz MUP-a, ne glumite naivčine obrazloženjem kako su oni upisani po zakonu u naš birački spisak, jer zakon podrazumijeva da žive u Crnoj Gori minimum dve godine pre datuma izbora, a mi smo vam dali dokaze da im je prebivalište van Crne Gore. Danas, radi javnosti, publikujemo za primer dve lične karte istog čoveka, koji glasa i u Crnoj Gori i u tzv. Republici Kosovo", poručili sui z koalicije Za budućnost Crne Gore.

foto: Koalicija za budućnost Crne Gore

U sklopu akcije ''Neka ostanu doma'', ova koalicija otkriva nova imena ljudi koji se nalaze na biračkom spisku tzv. Kosova, a koji su takođe upisani i u biračkom spisku Crne Gore.

"Naši timovi svakodnevno rade na otkrivanju ovih duplo upisanih birača, koji su deo izbornih mahinacija DPS-a i nastavićemo da objavljujemo njihova imena.

Devoli Blerim 20.02.1972. upisan u Rrožaje, iz Peći Devoli Dreni 26.10.1994. upisan u Rožaje iz Peći Devoli Aferdita 23.10.1974. upisan u Rožaje iz Peći Devoli Salih 14.07.1973.upisan u Rožaje iz Peći Duraković Nedzat 25.01.1975 upisan u Rožaje iz Peći Daciq Hajrija 29.05.1956. upisana u Rožaje iz Peći Belegu Bekim 26.07.1972. upisan u Rožaje iz Peći Baledimaj Nurije 12.03.1968. upisan u Rožaje iz Peći Vreva Esmana 14.04.1962. upisana u Podgoricu iz Peći Brahak Hazmi 07.06.1976. upisan u Bijelom Polju iz Prizrena Brahaj Blerim 01.05.1979. upisan U Bijelom Polju iz Prizrena Duraj Gezim 15.02.1985. upisan u Bijelom Polju iz Prizrena Prelvukaj Veton 10.06.1980. upisan u Gusinju iz Prištine Krasnići Perparim 05.12.1980 upisan u Ulcinju iz Đakovice"

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto: Koalicija za budućnost Crne Gore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track