PRVOM ČOVEKU ANDRIJEVICE CRKVA KRIVA ZA IZBORNI FIJASKO DPS! MAŠEVIĆ: Povlačim se i više se nikada neću baviti politikom
Foto: Facebook / Opština Andrijevica

9 godina na vlasti

PRVOM ČOVEKU ANDRIJEVICE CRKVA KRIVA ZA IZBORNI FIJASKO DPS! MAŠEVIĆ: Povlačim se i više se nikada neću baviti politikom

Crna Gora -

Nosilac liste Demokratske partije socijalista (DPS) u Andrijevici i aktuelni predsednik Opštine Srđan Mašović optužio je Crkvu za loš rezultate te izborne liste i poručio da se povlači iz politike, kako je naveo, iz ličnih i zdravstvenih razloga.

DPS je posle devet godina izgubio vlast u toj opštini, a iz OIK-a su potvrdili da je koalicija Za budućnost Crne Gore osvojila 13, a Mir je naša nacija (Demokrate) tri odbornička mandata, što je za mandat više od DPS, koji ima 15 odborničkih mesta.

Mašović je podgoričkim Vijestima rekao da su na lokalnom nivou bili servis svim građanima i da ih nisu delili po političkoj pripadnosti.

"Mnogo smo radili na ekonomskom i insfrastrukturnom planu, ali očigledno da je Crkva imala uticaj", istakao je Mašović.

Upitan da li je samo Crkva imala uticaj na izbor građana ili je u pitanju bio i rad DPS-a, Mašović je kazao da odgovorno tvrdi "da nije zbog rada i odnosa prema građanima, jer nisu delili građane po političkoj pripadnosti".

"Ja se više nikada neću baviti politikom. Zato što sam i pre ovoga razmišljao da se povučem i ovo me definitivno navelo na tu odluku. To je iz ličnih i zdravstvenih razloga, nije ništa drugo", rekao je Mašović.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Facebook / Opština Andrievica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track