IZ PLJEVALJA PRAVA PORUKA! POBEDNIČKE KOALICIJE: Ovih dana branićemo islam s vama! Odbranili smo i naše svetinje!
Foto: Facebook / Demokratski Front

odgovor na provokacije

IZ PLJEVALJA PRAVA PORUKA! POBEDNIČKE KOALICIJE: Ovih dana branićemo islam s vama! Odbranili smo i naše svetinje!

Crna Gora -

Aktivisti koalicija Za budućnost Crne Gore i Mir je naša nacija izašli su na ulice Pljevalja, dge se dogodio napad na Odbor Islamske zajednice, i jasno stali uz svoje komšije muslimane.

Na jednom od trasnparenata je pisalo "Ako treba ovih dana branićemo islam s vama", i tako poručili svojim sugrađanima da su uz njih i da ne nasedaju na podmetačine odlazećeg režima.

Iz koalicije Mir je naša nacija poručuju da neće dozvoliti da režim "u poslednjim satima na vlasti" zavadi ljude.

"Ako smo uspeli da odbranimo pravoslavne svetinje u Crnoj Gori od besomučnih napada bivšeg Đukanovićevog režima, isto tako nećemo dozvoliti da isti režim, u svojim poslednjim satima na vlasti, pokuša zavaditi braću, komšije i prijatelje. Snažno ćemo se, na miran, demokratski, pomiriteljski način suočiti sa svim režiskim satrapima koji pokušavaju da stvore haos, a samo zbog par dana više na vlasti", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Oni su naveli da će predstavnici, aktivisti i simpatizeri Demokrata danonoćno motriti i organizovati čuvanje Husein pašine džamije, objekata Islamske zajednice kao i svih ostalih svetinja naših sugrađana islamske veroispovesti u Pljevljima.

Kurir.rs Foto: Facebook / Demokratski front

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track