Najnovije vesti

DOGOVORENA NOVA VLAST U BUDVI! DF PORUČIO: Građani su poslali DPS u prošlost nakon nasilnog uzurpiranja vlasti!
Foto: Youtube prtscr

dogovor koalicija

DOGOVORENA NOVA VLAST U BUDVI! DF PORUČIO: Građani su poslali DPS u prošlost nakon nasilnog uzurpiranja vlasti!

Crna Gora

Demokratskii front (DF) saopštio je da je na danas održanom sastanku predstavnika izbornih lista Marko Bato Carević - Za budućnost Budve, Dragan Krapović - Budva je naša nacija i URA za sve građane Budve - Crno na bijelo dogovoreno konstituisanje nove vlasti u tom gradu.

Konstatovano je da su rezultati izbora dokazali da građani žele "poštenu i odgovornu vlast" koja će raditi u opštem interesu.

Budvani su, navodi se, na lokalnim izborima u nedelju koaliciju okupljenu oko DPS, koja je nedavno kupovinom jednog odbornika preuzela vlast od DF-a, poslali u političku prošlost.

Građani su, kako se navodi, tako odlučili zbog brojnih nepočinstava koje su urađene u prethodnim decenijama kao i nedavnog "nasilnog uzurpiranja lokalne vlasti". 

"Ubedljiva pobeda na ovim izborima potvrdila je da u Crnoj Gori više ne prolazi politička korupcija, represija državnih organa koji su pod političkim pritiskom, kupovina glasova i razne ucene i pritisci", navode iz DF-a.

Navode i da je shodno postignutom dogovoru funkcija predsednika opštine pripala koaliciji okupljenoj oko Demokratskog fronta dok će funkcija predsednika skupštine pripasti Demokratama, preneo eportal RTCG.

Kurir.rs / Tanjug,  Foto: Youtube prtscr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...