BRIGA GA ZA KORONU: Šef NKT-a zažmurio na mere protiv virusa, pa uživo prenosio skup Milovih pristalica! (FOTO)
Foto: Facebook / Milutin Simović, Youtube prtscr / Portal Analitika

milutin simović

BRIGA GA ZA KORONU: Šef NKT-a zažmurio na mere protiv virusa, pa uživo prenosio skup Milovih pristalica! (FOTO)

Crna Gora -

Šef crnogorskog Nacionalnog koordinacionog tela za borbu protiv zaraznih bolesti Milutin Simović do večeras je sdušno zagovarao propisane mere za borbu protiv pandemije koronavirusa, ali je u slučaju večerašnjeg skupa pristalica Mila Đukanovića u Podgorici zažmurio na njih.

Naime, kako je na Fejsbuku objavio Marko Milačić, jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore, Simović je na svom profilu uživo prenosio skup u Podgorici na kojem je svakak obilo više od 100 ljdi koliko je dozvoljeno merama koje je upravo njegov tim propisao.

"Selektivna pravda Đukanovićevog odlazećeg režima najbolje se oslikava u današnjem primeru. Prvi čovek NKT-a Milutin Simović učesnik patriotskog skupa, koji pritom ekranizuje flagrantan primer kršenja mera NKT na čijem je se čelu nalazi", napiso je Milačić.

Simović je inače i potpredsednik odlazeće crnogorske vlade.

Inače, pozivajući se na svoje procene, Uprava policije Crne Gore saopštila je da je na Trgu nezavisnosti u Podgorici, na postizbornom skupu pristalica politike DPS Mila Đukanovića, večeras bilo oko 50.000 građana.

Kurir.rs, Foto: Youtube prtscr / Portal Analitika, FB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track