Najnovije vesti

DRITAN OTKRIO DA LI JE PROBAO BELO, GDE IZLAZI I KAKAV JE SA ŽENAMA: O ovom intervjuu se najviše pričalo u Crnoj Gori
Foto: Youtube/Printscreen

škakljivi detalji

DRITAN OTKRIO DA LI JE PROBAO BELO, GDE IZLAZI I KAKAV JE SA ŽENAMA: O ovom intervjuu se najviše pričalo u Crnoj Gori

Crna Gora

Lider koalicije “Crno na bijelo”, Dritan Abazović, u jednom od intervjua koji je dao tokom kampanje za izbore u Crnoj Gori, odgovarao je na zanimljiva pitanja.

Između ostalog, voditelj ga je u jednom trenutku upitao i da li je nekada probao “bijelo” (kokain), a Abazović se nasmejao.

"Nikada, ako pod tim ne podrazumevamo neke druge mlečne proizvode, belo vino ili belu čokoladu", rekao je Abazović.

Takođe, podsetio se i jedne situacije prilikom gostovanja na televiziji. Naime, voditeljka je njegovom stranačkom kolegi rekla da su predstavili platformu “Crna Gora na bijelom”, a njegov saborac je odgovorio da su oni predstavili političku platformu da “Crna Gora ne bude prepoznata po bijelom nego zelenom i plavom, planinama i moru”.

"Mi se borimo da takva stvar nestane iz svakodnevnice. To je nešto što je ružna slika i žao mi je što je naš najveći brend dva klana ‘škaljraci’ i ‘kavčani'”, rekao je Dritan Abazović govoreći o kriminalu i poručio da Crna Gora može da ponudi mnogo toga lepšeg i boljeg.

Voditelj je potom postavio i “pitanje od milion evra” - koliko je uspešan sa ženskom populacijom, a Dritan je rekao da ne želi da se hvali time.

"Ako bi sveli na novčanu meru to bi trebalo da svedemo na pitanje od jednog evra, a ne milion. Ne želim da se hvalim, ali mislim da ko me poznaje, taj zna odgovor", rekao je Abazović.

Na pitanje gde izlazi, Dritan za sebe kaže da baš voli druženja.

"Trenutno nigde, u suštini svuda, ja sam čovek koji baš voli druženja", zaključio je.

Kurir.rs

Foto: Youtube/Žorž Gospođo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...