Najnovije vesti

otvoreno

DRITAN ABAZOVIĆ ZA KURIR: Danas je sve došlo na svoje, da ne kažem na moje!

Crna Gora

Juče sam na sastanku pod Ostrogom izašao sa predlogom koji je danas formalizovan od strane Milana Kneževića da treba podržati Krivokapića za premijera. Danas je sve došlo na svoje da ne kažem na moje!

Ovo je danas u Podgorici u pauzi skupštinskog zasedanja za Kurir izjavio Dritan Abazović lider koalicije Crno na bijelo odgovarajući na naše pitanje da li je istina da je juče na sastanku Mitropolita Amfilohija sa čelnicima pobedničkih koalicija od Ostrogom ultimativno tražio da ljudi iz DF ne budu u resorima od nacionalnog značaja.

"Što se tiče bezbedonosnog sektora tu je potreban poseban senzibiliitet i moramo i dobiti međunarodnu podršku. Juče sam imao sastanak sa predstavnicima dve najveće, najuticajnije zemlje u CG i znam sta pričam. Nema šanse da od strane naše koalicije bude ugroženo nešto što je nacionalni interes Crne Gore, rekao je on. Abazović je juče rekao i da "svi koji misle da treba da budu u vladi a mogu da budu balast treba da se povuku".

" Očekujem da se sektori od nacionalnog interesa ne mogu dati neozbiljnim ljudima koji bi na bilo koji način mogli da negativno utiču na ono što su bezbedonosne pretnje i ono sto je naše opredeljene ka zapadu. Mislim da i Krivokapić to savršeno razume", rekao je Abazović.

Upitan za sastanak sa mitropolitom Amfilohijem on je rekao da razgovara sa svim ljudima za koje misli da imaju uticaj na crnogorsko društvo.

On je dodao da razume greađane koji žele brz dogovor ali da stvari ne kogu da se lome preko kolena.

Kurir.rs/Z.Šaponjić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...