OKUPLJAJU SE KOMITE U CRNOJ GORI: 13 Barana se pohvalilo novim odborom Komitskog pokreta! (FOTO)
Foto: Facebook / Komitski pokret

komitski pokret

OKUPLJAJU SE KOMITE U CRNOJ GORI: 13 Barana se pohvalilo novim odborom Komitskog pokreta! (FOTO)

Crna Gora -

Komitski pokret je u Baru, formirao, drugi po redu, opštinski odbor.

"Rukovodstvo Opštinskog odbora Komitskog pokreta Bar čini turistički tehničar Slobodan Jovanović, kao predsednik i dva potpredsednika, magistar ekonomskih nauka Snežana Marković i privrednik Hasan Lunjić. Članovi Predsedništva su Amir Arabelović, Semir Kljun, Leković Miroslav ,Sandra Zahrane, Korać Esija, Cerović Miroslav, Kolić Dževad Vukčević Vesna , Admir Kljun i Milan Sjekloća", navedeno je u saopštenju.

Rukovodstvo Komitskog pokreta Bar smatra da je ovaj čin svojevrsna pobeda grada Bara i njegove multietničnosti, kao istorijske osobenosti ovog područja. To pokazuje i, kako dodaju, sastav, kako opštinskog odbora tako i njegovog rukovodstva.

"Bog je stvorio dve i samo dve vrste ljudi. To su oni koji ZNAJU i oni koji NE ZNAJU! Da čitaju, uče, sviraju, osećaju, ponašaju se, poštuju sebe i druge, vole, opraštaju i definitivno žive. Žive u miru sa sobom i drugima i sa svim njihovim razlikama u poreklu, kulturi i jeziku. Zato je Bar uvek bio pozitivan primer u svakom pogledu. Oni koji su se pridružili Komitskom pokretu su ljudi koji znaju istinu, na osnovu koje se i bazira poštovanje prema onima čije ime nosi ovaj politički pokret", dodaje se u saopštenju.

Kako dalje navode, predsednik Opštinskog odbora je imao aktivnu komunikaciju sa Ambasadama EU (odsek za ljudska prava), SAD, Nemačke i Hrvatske, kao i sa određenim resorom u NATO savezu. Bilo je to upoznavanje sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori.

"Jednoglasno je usvojeno da se pristupi ujedinjenju patriota Crne Gore u „PATRIOTSKO KOMITSKI SAVEZ“, čije će sedište biti na Cetinju", zaključeno je u saopštenju.

Kurir.rs / In4s.net, Foto: Facebook / Komitski pokret

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track