Najnovije vesti

AMFILOHIJE SE OPORAVLJA: Mitropolit se oseća dobro, duhovno je jak i krepak što umnogome olakšava proces lečenja!
Foto: Zorana Jevtić

mitropolija crnogorso-primorska

AMFILOHIJE SE OPORAVLJA: Mitropolit se oseća dobro, duhovno je jak i krepak što umnogome olakšava proces lečenja!

Crna Gora

Izvešta u vezi sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija je ohrabrujući jer parametri zapaljenja izazvane koronavirusom su i danas zadržali trend blagog pada, vesti su koje nam ovog popodneva stižu iz Kliničkog centra Crne Gore, saopštava portal Mitropolije crnogorsko-primorske.

Svi vitalni paremitri su i danas dobri, pa je ocena lekarskog tima da oporavak mitropolita Amfilohija teče po planu, napominjući da je priroda bolesti takva da treba biti oprezan i uzdržan od bilo kakvih nagađanja i predviđanja.

- Mitropolit se oseća dobro, duhovno je jak i krepak što umnogome olakšava proces lečenja. Pod stalnim je lekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak.

Nadajući se dobrim vestima i narednih dana nastavićemo sa redovnim informisanjem javnosti o toku oporavka visokopreosvećenog mitropolita Amfilohija, zahvaljujući svima na brizi, ljubavi i molitvama koje dolaze iz svih krajeva.

Danas je stigla čak iz parohija daleke Južne i Centralne Amerike, gde su vernici iz Argentine, Brazila, Čilea, Kolumbije, Ekvadora zajedno sa svojim vladikom Kirilo poslali pozdrave i molitvene želje za brz oporavak njihovog i našeg duhovnog oca i učitelja, navodi se u saopštenju.

Kurir.rs

Foto Zorana Jevtić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...