Najnovije vesti

OTAC MLADIĆA KOG JE NOŽEM UBILA KONOBARICA: Laž koju je iznela gora je od smrti sina! Toliko dugujem javnosti, da zna da laže
Foto: EPA/Boris Pejović

ogorčen zbog SRAMNE ODBRANE

OTAC MLADIĆA KOG JE NOŽEM UBILA KONOBARICA: Laž koju je iznela gora je od smrti sina! Toliko dugujem javnosti, da zna da laže

Crna Gora

Otac Boža Vujadinovića (18), za čije ubistvo je optužena konobarica Razija Dacić (42), reagovao je na iskaz koji je dala u ponedeljak pred sudom. Nesrećni čovek rekao je da je Razija "obrlatila njegovog sina i porodicu", a onda ga ubila.

Mladić je ubijen u novembru prošle godine u iznajmljenom stanu, kada ga je nožem u srce ubila Razija Dacić, koja je svojoj odbrani rekla da ne priznaje krivicu, da se uopšte ne seća da ga je ubila nožem, ali i da ga je "gledala kao svoje dete".

Moj sin nije bio narkoman i pijanica

Milan Vujadinović, otac ubijenog, spori njenu odbranu i kaže da sve laže.

- Optužena je lažno izjavila da je moj sin bio narkoman i pijanica. Nije kazala istinu pred sudom, to je sve laž. Oblatila je mog sina i moju porodicu – kazao je otac ubijenog mladića.

Vujadinović je istakao da je "laž koju je iznela gora od smrti sina".

- Verujte mi, teže mi je palo to što je posle svega kazala da nije ubila mog sina i ispričala ovakve laži o njemu. Toliko dugujem javnosti, da zna da ta žena laže – kazao je Vujadinović.

Dacić je optužena da je 27. novembra 2019. godine u Podgorici u svom stanu nakon prepirke, nanela smrtonosne povrede mladiću nožem u grudi.

Ona je u odbrani negirala ubistvo, tvrdeći da se ne seća zločina.

- Ne sećam se da sam ga ubola nožem jer nijesam imala razloga za to. On je u poslednje vreme kockao i koristio je marihuanu. Pričao mi je da je imao teško detinjstvo. Zaista žalim zbog ovoga što se desilo – dodala je Dacić.

Okrivljena je u jednom iskazu rekla da je pomislila da je Božo bio zaljubljen u nju jer je često znao da kaže kada bi joj došlo društvo, da joj niko ne treba.

Izjave Dacićeve su od samog starta bile pune kontradiktornosti, a policajci su nakon ubistvu pronašli nož kojim je počinjeno ubistvo, doduše obrisan, zbog čega se pretpostavlja da je pokušala da sakrije tragove zločina.

Robijala zbog smrti deteta

Dacićeva je pravosnažno osuđena 2000. godine i to na osam godina robije jer je izazvala požar u kom su stradale njena jednomesečna ćerka i jednogodišnja ćerka njene prijateljice. To delo je kvalifikovano kao teško krivično delo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...