KOKOŠKO JEDNA! SVE PRŠTI KAD SE DVE CRNOGORKE DOHVATE U RADNJI: Cika, vika, psovke pa tetrapakom u glavu i to zbog ovoga! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

šok-video

KOKOŠKO JEDNA! SVE PRŠTI KAD SE DVE CRNOGORKE DOHVATE U RADNJI: Cika, vika, psovke pa tetrapakom u glavu i to zbog ovoga! (VIDEO)

Crna Gora -

Dve Crnogorke napravile su čitav haos u samoposluzi kad su se prvo posvađale i žestoko izvređale a onda i dohvatile nasred radnje.

Fizički okršaj dobio je završnicu pogotkom tetrapakom iz kog se mleko razlilo svud unaokolo zalivši nedužne mušterije koje su uredno čekale u redu za kasu.

- Kokoško jedna - reče prva drugoj optuživši je da ju je prva vređala. Prva je drugu uvredila rekavši joj da je prljava a druga joj je rekla da se odmakne od i stavi masku.

Pošto se prva nije smirila i nastavila da provocira, druga je dohvatila tetrapak s mlekom i lansirala ga ka prvoj. Kad je tetrapak pukao, mleko je ispolivalo i sve ostale koji su se tu zatekli.

Jači pol je naravno odmah uskočio u fajt i pokušao da ih razdvoji ali one su nastabvile sa uvredama koje su ovog puta sasule na muškarce.

Sukob je navodno započeo zbog nenošenja maske, a onda je tu počela da se pominje i ljubavnica nečijeg muža...

(Kurir.rs/Youtube/Foto: Youtube Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja