MEDOJEVIĆ O KANDIDATIMA ZA MINISTRE CRNE GORE: Nema ništa od reformi i demontaže sistema
Foto: Youtube prtscr / A1/Vijesti

direktno

MEDOJEVIĆ O KANDIDATIMA ZA MINISTRE CRNE GORE: Nema ništa od reformi i demontaže sistema

Crna Gora -

U prvoj reakaciji na spisak kandidata za ministre, koje je predložio mandatar Zdravko Krivokapić, predsednik PzP-a i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević je poručo da je to vlada kontinuiteta DPS-a Mila Đukanovića.

Uz konstataciju da nema ništa od reformi i demontaže sistema, Medojević je poručio da je sve jedna velika prevara naroda i opasno igranje sa sudbinom države.

"Mandatar koji ne moze jedan dan da održi datu reč. Ovo su ti cuveni 'eksperti'. Sve anonimusi bez ikakvog iskustva i referenci. U ovoj vladi ima više DPS-ovaca nego u vladi Duška Markovića", naveo je Medojević na svom fejsbuk profilu.

Prema njegovim rečima, to je vlada teokrata i tajkuna.

"Idemo nazad u srednji vek. Ovakav upliv Crkve u upravljanje državom ugrožava sekularni karatkter Crne Gore. Ovo je autokratska, teokratska, nedemokratska i antireformska, antievropska i antigrađanska vlada", kaže Medojević i ističe da je to istorijska prevara birača koji su glasali za promene.

Medojević je "ekspertsku vladu" nazvao vladom kontinuiteta i eksperimentalnom vladom koju su, kako je naveo, kreirali Gojko Perović, Vlado Božović, Miško Perović i Željko Ivanović.

"Vlada koju su obećali Milu Đukanoviću", napisao je Medojević.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track