Najnovije vesti

DIREKTORKA IZ KC CRNE GORE POSTIGLA NEMOGUĆE: Tražila dozvolu za zapošljavanje od sebe same!
Foto: Vijesti.me

neviđeno

DIREKTORKA IZ KC CRNE GORE POSTIGLA NEMOGUĆE: Tražila dozvolu za zapošljavanje od sebe same!

Crna Gora

Kako bi dobila dozvolu da na Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore zaposli dodatni kadar, doktorka Danijela Đurović Raonić se sama sebi obratila molbom, adresiranom sa jedne na drugu funkciju koje istovremeno obavlja.

Direktorka Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore, Danijela Đurović Raonić, odlučila je da u toku epidemije korona virusa zaposli dodatni kadar na Klinici.

Kako bi dobila odobrenje, uputila je molbu vršiocu dužnosti direktora Kliničkog centra Crne Gore, odnosno sama sebi, pošto očigledno istovremeno obavlja dve funkcije, piše Dan.

"Poštovana direktorka, obraćam Vam se s molbom angažovanja jednog kliničkog lekara na Klinici za očne bolesti. Potreba za njim postoji zbog izuzetno velikog obima posla na klinici, kako konzervativnog tako i operativnog dijela, a naročito na helijant procesu ", navedeno je u dopisu.

Dopis je datiran na 4. novembar 2020. godine. Doktorka ga je potpisala sa oba svoja prezimena, a naslovila ga je na Danijelu Raonić.

Vlada je krajem oktobra imenovala Đurović Raonić za v. d. direktora Kliničkog centra Crne Gore, nakon što je neurolog Jevto Eraković podneo ostavku na tu funkciju jer je postao narodni poslanik.

Ona će biti vršilac dužnosti do imenovanja direktora, a najduže do šest meseci.

Đurović Raonićeva je na funkciji direktora Klinike za očne bolesti imenovana 2018. godine.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...