SPARTANAC IZBODEN NOŽEM U BUDVI: Uhapšen Bijelopoljac D.Č. zbog ranjavanja Bože Radovića u kazinu!
Foto: video prtscr / Vijesti.me

kafanska svađa

SPARTANAC IZBODEN NOŽEM U BUDVI: Uhapšen Bijelopoljac D.Č. zbog ranjavanja Bože Radovića u kazinu!

Crna Gora -

Budvanska policija uhapsila je Bjelopoljca D.Č. za koga se sumnja da je večeras u Budvi dva puta nožem ubo Budvanina Božu Radovića (50) zvanog Spartanac

Radović je uboden dok je kao gost bio u kazinu u centru Budve, pišu Vijesti.

On je prebačen u kotorsku bolnicu, a kako je Vijestima nezvanično rečeno da je reč o kafanskoj svađi, da nije bilo političkih konotacija, već da je Radović branio radnicu na koju je nasrnuo Bjelopoljac.

Radović je 15. novembra predvodio protestnu šetnju u Budvi u kojoj je učestvovalo nekoliko desetina građana sa crnogorskim obeležjima. On je istog dana uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo - nepostupanje po zdravstevnim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, a nakon saslušanja, gde je priznao da je organizator okupljanja, pušten je da se brani sa slobode.

Iz Uprave policije su naveli da je na osnovu do sada prikupljenih podataka policija došla do sumnje da je D.Č. nakon ulaska u ugostiteljski objekat počeo da vređa zaposlenu u tom objektu kada se umješao B.R.

"Nakon kraće verbalne prepirke D.Č. je upotrebom noža nanio B.R. povrede. B.R. je hospitalizovan. O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i u toku su dalje policijsko tužilačke mere i radnje", kazali su iz Uprave policije.

Kurir.rs / Vijesti.me, Foto: Prtscr video / Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track