NA GRANIČNOM PRELAZU PROVEO 7 DANA SA DETETOM! SAD DOČEKAO PRAVDU: Odbačene krivične prijave protiv đakona Dojića!
Foto: Youtube prtscr

nikšić

NA GRANIČNOM PRELAZU PROVEO 7 DANA SA DETETOM! SAD DOČEKAO PRAVDU: Odbačene krivične prijave protiv đakona Dojića!

Crna Gora -

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odbacilo je krivične prijave koje je Sektor kriminalističke policije Podgorica podneo protiv đakona Konstantina Dojića i njegove supruge Jolante.

Supružnici su bili osumnjičeni da su izvršili krivična dela "navođenja na overavanje neistinitih sadržaja i posluge novcem".

U rešenju se navodi da ne postoji osnovana sumnja da su supružnici izvršili navedena krivična dela niti drugo krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti.

Oni su, navodi se, bili nepravedno osumnjičeni pokušavajući da ispune svoju građansku obavezu i obezbede privremeni boravak svom maloletnom sinu, saopšteno je na sajtu eparhije budimljansko-nikšićke.

Konstantin Dojić je s maloletnim sinom proveo sedam dana na graničnom prelazu Ilino brdo u junu ove godine, jer je granična policije odbila da im omogući ulazak u Crnu Goru po osnovu spajanja porodice.

Iz Uprave policije su tada kazali da im nije dozvoljen ulazak jer su državljani Kanade koja se ne nalazi na listi država čiji rezidenti mogu bez ograničenja ulaziti u Crnu Goru, s obzirom na okolnosti izazvane virusom korona.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track