POLITIKA PRENOSI: Milo Đukanović se leči u privatnoj bolnici, ima upalu oba plućna krila
Foto: EPA / Boris Pejovic

u stabilnom je stanju

POLITIKA PRENOSI: Milo Đukanović se leči u privatnoj bolnici, ima upalu oba plućna krila

Crna Gora -

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović navodno je oboleo od korone i već desetak dana se leči u jednoj privatnoj bolnici, piše Politika, pozivajući se na neimenovane izvore. Zvanične institucije se, za sada, nisu oglasile ovim povodom niti su crnogorski mediji potvrdili ove navode.

Kako se navodi, Đukanović se sada bolje oseća i van je životne opasnosti.

Izvor lista rekao je da je bio ozbiljno bolestan, da ima upalu oba plućna krila i da otežano diše, ali da su mu vitalni parametri stabilni.

Đukanović se nalazi u posebnom apartmanu, a javnost u Crnoj Gori nije upoznata da im se predsednik razboleo, navodi „Politika“ u štampanom izdanju.

Podseća se i da se Đukanović obratio građanima uoči novogodišnje noći čestitkom, da je bio bled, promuklog glasa, uz očito teško disanje.

Služba za informisanje predsednika Crne Gore saopštila je 25. decembra prošle godine da se Đukanović, po savetu lekara, nalazi na lečenju od upale pluća i da prema dotadašnjim testovima, nije bio pozitivan na Kovid-19.

U međuvremenu, Đukanović se oglasio danas na Tviteru demantujući navode potpredsednika vlade Dritana Abazovića da državi duguje 12,4 miliona evra na ime poreza, i poručio da je to "najobičnija laž i prevara", ali i, kako je naveo, "zastiđe i za vladu i za Crnu Goru".

"Objava Dritana Abazovića da sam poreski dužnik najobičnija je laž i prevara. Kao građanin Crne Gore Milo Đukanović, ne dugujem nijedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu", napisao je Đukanović na svom Tviter nalogu.

Kurir.rs/Politika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track