CRNOGORCI PROTERALI 8 DRŽAVLJANA SRBIJE: Neviđena bruka u Nikšiću!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Svetlana Mandić

predizborne igre

CRNOGORCI PROTERALI 8 DRŽAVLJANA SRBIJE: Neviđena bruka u Nikšiću!

Crna Gora -

Nikšićka policija proterala je osam državljana Srbije, koji su kako tvrde iz tamošnjeg Demokratskog fronta i ranije profesionalno bili angažovani u njihovim kampanjama kao savetnici i medijski i marketinški stručnjaci.

Koalicija Za budućnost Nikšića, koju predvodi DF, tvrdi da je u pitanju klasični prepad i atak na ljude iz Srbije koji su potpuno legalno boravili u Nikšiću, pišu crnogorske Vijesti.

Nikšićka policija proterala je sledeće državljane Srbije: Jelenu Denić, Jelenu Nešić, Oliveru Đorđević, Andrijanu Stanković, Vuka Mladenovića, Nikolu Aleksića, Vladimira Vojvodića i Bojana Delića, javljaju Novosti.

Iz DF su za Televiziju Vijesti ranije kazali da je ovo još jedan pokazatelj da su na čelu nikšićke policije i dalje sluge DPS, koje su se direktno uključile u predizbornu kampanju.

Istakli su da policiji samo smetaju oni koji dolaze iz Srbije, a ne i medijske agencije koje DPS angažuje iz Hrvatske ili drugih zemalja.

I prethodnih dana privedeno je više drugih srpskih državljana kod kojih su nađeni novac i zastave Srbije, a koji su potom pušteni. Među njima su i članovi vladajuće Srpske napredne stranke.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track