MEGAHAPŠENJE U CRNOJ GORI ZBOG 2,5 TONE DROGE: Oduzet gliser, vozila, oružje, novac! Marihuana išla iz Albanije ka regionu i EU
Foto: Youtube prtscr / CDM

akcija zamka

MEGAHAPŠENJE U CRNOJ GORI ZBOG 2,5 TONE DROGE: Oduzet gliser, vozila, oružje, novac! Marihuana išla iz Albanije ka regionu i EU

Crna Gora -

U opsežnoj policijskoj akciji Zamka u Crnoj Gori danas su uhapšene 24 osobe, koje se terete za krijumčarenje 2,5 tona marihuane.

Akciju su izveli službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije - Odseka za borbu protiv krijumčarenja droge.

U policijskom saopštenju se navodi da su uhapšeni, organizatori i članovi kriminalne organizacije koja se tereti za krijumčarenje velikih količina marihuane, iz pravca Albanije, preko teritorije Crne Gore, ka zemljama regiona i dalje ka zemljama Evropske unije.

U dosadašnjoj istrazi, presecanjem krijumčarskih ruta koje su koristili pripadnici ove kriminalne grupe u 11 pojedinačnih zaplena pronađeno je i oduzeto pola tone marihuane.

U opsežnoj akciji, navodi se, učestvovalo je 180 policijskih službenika - pripadnika Sektora specijalne policije, Stanice granične policije Ulcinj i centara bežbednosti u Nikšiću, Herceg Novom, Baru i Podgorici.

U akcij je oduzeto pet vozila, gliser, pištolj i lovačka puška kao i vaga za precizno merenje, novac, više telefona i SIM kartica.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr / CDM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track