PROVOKACIJA USRED DNEVNIKA RTCG: Dok je novinarka izveštavala, mladić pokazao albanskog orla (VIDEO)
Foto: Printscreen

u kadru

PROVOKACIJA USRED DNEVNIKA RTCG: Dok je novinarka izveštavala, mladić pokazao albanskog orla (VIDEO)

Crna Gora -

Tokom dnevnika Radio-televizije Crne Gore u kadru se pojavio mladić koji je rukama pokazao tzv. albanskog orla.

Kao što se može videti, dok je novinarka izveštavala o današnjim incidentima koji su se dogodili u mestu Tuzi, jedan automobil se zaustavio iza nje i potom je vozač pokazao albanskog orla, smejući se.

Podsetimo, uprkos odluci da u tom mestu ugostiteljski objekti budu zatvoreni zbog pandemije korona virusa, predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj rekao je da će kafići biti otvoreni.

Đeljošaj je nakon toga sa sugrađanima blokirao međunarodni put i kazao da se neće pomeriti dok ne dođu premijer Zdravko Krivokapić i potpredsednik Vlade Dritan Abazović da razgovaraju. To se nije dogodilo, a posle određenog vremena, građani i policija su se povukli.

Tri osobe uhapšene su nakon jutrošnje kontrole tri ugostiteljska objekta u Tuzima, zbog sumnje da su počinili krivično delo - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopštio je državni tužilac i portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Vukas Radonjić.

Dežurni tužilac je, povodom današnjeg događaja u Tuzima, dao i obavezujući nalog policiji da podnese krivičnu prijavu i protiv predsednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo - pozivanje na otpor, a protiv vršioca dužnosti načelnika Komunalne policije Tuzi Redžepa Čunmuljaja i jednog komunalnog policajca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo - pozivanje na otpor putem pomaganja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track