TROJICA DANACA UHAPŠENA U BUDVI: Sumnja se da su pripremali LIKVIDACIJE! Svi su članovi OPASNE BANDE Loyal to Familia (VIDEO)
Foto: Shutterstock

spremali likvidacije

TROJICA DANACA UHAPŠENA U BUDVI: Sumnja se da su pripremali LIKVIDACIJE! Svi su članovi OPASNE BANDE Loyal to Familia (VIDEO)

Crna Gora -

Trojica državljana Danske i jedan iz Crne Gore koji je nastanjen u Danskoj uhapšeni su sinoć u Budvi, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Vijesti navode da su pripremali izvršenje teških krivičnih dela, najverovatnije ubistava.

Pobjeda je objavila da su uhapšeni danski državljani Tomi Ra Frost (37), Habibulah Rahimi (36) i Per Lausten (24) i Andrijevčanin Marinko Rajović.

Policija je postupajući po informaciji Interpola, da u Budvi borave pripadnici danske kriminalne grupe "Loyal to Familia", izvršila pretres četiri iznajmljena stana, navodi taj list. Iz Uprave policije je saopšteno da su uhapšeni iznajmili četiri stana na različitim lokacijama u Budvi i to na višim spratovima, kako bi, tvrde iz UP "imali bolji pregled za izvršenje krivičnih dela".

"Zbog sumnje da ova bezbednosno interesantna lica borave u ovom gradu radi planiranja i izvršenja najtežih krivičnih dela, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici i sudijom za istragu iz Kotora, te službenicima Specijalnog policijskog odjeljenja, pribavljene su naredbe za pretres stanova i rent a kar vozila koje koriste ova lica", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, do sada izvršenim pretresima pronadjeno je više sredstava komunikacije, pištolj sa okvirom i šest komada municije, ručne radio stanice, odredjena količina opojne droge, te dron.

"Osim toga, u iznajmljenom vozilu pronađena je određena količina eksploziva kao i detonatorske kapisle", saopštili su iz policije.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track