BRANO MIĆUNOVIĆ UBACIO SVOG ROĐAKA KOD DAKE: Butorović 7. na listi kod Davidovića! Ranije izbačen iz DF zbog krađe na dnevnicama!
Foto: Youtube prtsctr / Vijesti, Kurir / Alksandar Jovanović Cile

VEZE

BRANO MIĆUNOVIĆ UBACIO SVOG ROĐAKA KOD DAKE: Butorović 7. na listi kod Davidovića! Ranije izbačen iz DF zbog krađe na dnevnicama!

Crna Gora -

Da su kontroverzni biznismeni Miodrag Daka Davidović i Brano Mićunović u dilu već je dobro poznato i crnogorskoj i srpskoj javnosti, a izvesna Ljiljana Stanković razotkrila je na Fejbuku i da je Mićunović svog roađaka ubacio na izbornu listu kod Davidovića!

Reč je, kako je ona navela, o Božidaru Butoroviću, 7. na listi kod Dake Davidovića za lokalne izbore u Nikšiću! Butorović je, naime, rođak Brana Mićunovića i kako navode upućeni, glavna spona između njih dvojice.

"Svi su se u Narodnom pokretu čudili kako nepismen, pijan i zohav čovek može da bude na odborničkoj listi. Kod Dake izgleda da može, jer je svojta (rođak, prim aut.) Brana Mićunovića. Neka porekne da nije u rođačkim odnosima sa Branom?! Inače je već odavno izbačen iz redarske službe DF zbog toga što se ugrađivao na dnevnice ljudima koji su radili kao redari i obezbeđivali proteste. Inače sa ovim jadom niko nije zborio, ni komandant 7. bataljona Vanja Durutović, niti Velimir Eraković", piše u objavi Stankovićeve.

Bonus video:

00:56

O MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ OVO NIKO NIJE ZNAO! Prijatelj bračnog para OTKRIO kakav je zaista Veljko Kuzmančević (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track