ĐUKANOVIĆEV DPS KUPUJE GLASOVE?! Mladići mašu parama, poručuje se da je sve otkriveno i da će spiskovi završiti u policiji
Foto: Printscreen RTS

TENZIJE u nikšiću SVE VEĆE

ĐUKANOVIĆEV DPS KUPUJE GLASOVE?! Mladići mašu parama, poručuje se da je sve otkriveno i da će spiskovi završiti u policiji

Crna Gora -

Navodi se da je svaki mesni odbor partije Mila Đukanovića u Nikšiću dobio po 25.000 evra za kupovinu glasova

Kako se približavaju lokalni izbori u Nikšiću, političke tenzije su sve veće, a poslednja otkrića u vezi sa aktivnostima DPS Mila Đukanovića su šokantna.

Naime, pojavio se video snimak na kom se DPS dovodi u vezu sa kupovinom glasova za izbore.

U snimku koji kruži društvenim mrežama navodi se da je svaki mesni odbor partije Mila Đukanovića u Nikšiću dobio po 25.000 evra za kupovinu glasova. Na snimku se vide i mladići koji mašu sa novčanicama.

Tvrdi se da su na tom snimku upravo aktivisti DPS koji su, kako se u videu navodi, "preuzeli novac i koji obavljaju kupovinu na terenu".

Na kraju videa se dodaje da su kupovina, kao i prodaja glasova krivično delo, kao i da su otkriveni spiskovi svih koji su prodavali i kupovali glasove i da će spiskovi biti predati policiji radi krivičnog gonjenja. I ne samo to, već da će spiskovi, kako se ističe, biti prikazani javno da bi se videlo ko i za koliko novca daje svoj glas.

Marko Kovačević, kandidat za gradonačelnika Nikšića ispred koalicije liste "Za budućnost Nikšića" kaže za Kurir da očekuje da će svi koji kupuju glasove biti procesuirani.

- Oni su svesni da je njihov poraz izvestan i naravno pribegavaju svojim redovnim aktivnostima samo mnogo agresivnije nego prethodnih puta. Ovakve aktivnosti na našoj političkoj sceni se dešavaju poslednji put jer se nakon naše pobjede u Nikšiću sa ovakvom praksom delovanja prekida u Crnoj Gori a DPS vrlo brzo prestaje da postoji. Svi koji kupuju glasove biće procesuirani, a spiskovi kupljenih objavljeni da ostanu kao svedočanstvo jednog vremena sa kojim završavamo 14. marta kada Nikšić izabere budućnost - zaključuje Kovačević.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

NEK SE ČUJE DO NEBESA, NEMA VIŠE DPS-A: Evo kako opozicija u Crnoj Gori slavi MILO LOPOVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track