MARKO KOVAČEVIĆ: Ako Nikšić sada potvrdi da je izabrao budućnost, onda je to tako za čitavu Crnu Goru! Osvojićemo apsolutnu vlast
Foto: Youtube/in4snet

siguran u pobedu

MARKO KOVAČEVIĆ: Ako Nikšić sada potvrdi da je izabrao budućnost, onda je to tako za čitavu Crnu Goru! Osvojićemo apsolutnu vlast

Crna Gora -

“Nadam se da će Nikšić izabrati budućnost, a ne prošlost. Kompletan DPS se sada okrenuo Nikšiću koji ih pre nije zanimao. Lako je sada biti dobar kad im ništa drugo nije ostalo. Njima nije preostalo ništa osim Nikšića, a kada mi pobedimo Nikšić 14. marta neće im preostati ništa drugo osim da odu u prošlost, a građani Nikšića i građani Crne Gore idu u bolju budućnost”, rekao je nosilac liste “Za budućnost Nikšića” Marko Kovačević.

Kovačević ističe da idu ka mirnom kraju nedelje i velikom slavlju 14. uveče. Kako kaže, veruje da mogu da osvoje i apsolutnu vlast.

“Ne sumnjam da će izlaznost i podrška našoj koaliciji biti velika. Čekamo nedelju mirno i i dalje radimo predamo. Ne smemo se opustiti jer imamo posla sa jednom kriminalnom organizacijom koja jeste u padu, ali ne smemo je zbog toga potceniti”, smatra Kovačević.

Komentarišući predizbornu atmosferu u Nikšiću, Kovačević navodi da je bio period tenzija koji je veštački stvarao DPS, gde su oni sebe stavljali u poziciju žrtve i napadnutih lica.

On smatra da će se u Nikšiću završiti posao koji je započet 30. avgusta, jer su ovo, kako kaže, prvi izbori posle pobede 30. avgusta gde treba udariti pečat na ono što je bila izborna volja građana i dodaje da će se 14. marta pokazati da to nije bio incident nego strateško-suštinsko opredeljenje građana.

“Ako Nikšić sada potvrdi da je izabrao budućnost, onda je to tako za čitavu Crnu Goru”, ističe Kovačević.

Prošlo je 100 dana otkako je formirana nova Vlada Crne Gore i Kovačević navodi da niko nije očekivao da će se desiti čudo, ali mora da se primeti određena sporost u nekim segmentima i reformama koje su neophodne.

“Mislim da će posle izbora u Nikšiću to dati dodatni podstrek Vladi da reformiše svoje delovanje i da krene odlučnije i snažnije. Mislim da nas sve čekaju bolji dani nakon pobede u Nikšiću i zato je ona toliko važna”, zaključuje Kovačević.

Kurir.rs/In4s.net

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track