SKANDAL U NIKŠIĆU: Policija čuva lokal u kome se kupuju glasovi i preti hapšenjem! Aktivisti DPS slikaju glasače (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

a krše se i mere protiv korone

SKANDAL U NIKŠIĆU: Policija čuva lokal u kome se kupuju glasovi i preti hapšenjem! Aktivisti DPS slikaju glasače (VIDEO)

Crna Gora -

Nakon što je u medijima osvanuo snimak da se u nikšićkom kafiću "Arkade" kupuju glasovi za današnje lokalne izbore, ispred lokala je zabeleženo prisustvo policije.

Osim toga, građani Nikšića su snimili da je u pomenutom lokalu petnaestak ljudi, uprkos epidemiološkim merama protiv korona virusa i zabrani rada.

Nakon prijave, policajci su došli i nisu želeli da reaguju, prenosi jedan član Demokratskog fronta. Iz te stranke su naveli da su slučaj prijavili policiji, ali da ona ne reaguje.

Navodno, policajac je jednom građaninu zapretio privođenjem ukoliko se grupa ne udalji od objekta.

Nakon rasprave, građani su obavestili i ministra unutrašnjih poslova.

Na kraju snimka se vidi i muškarac koji je pokušao da uđe u lokal i navodno mu policija nije dozvolila, međutim, nakon intervencije ljudi iz lokala, ovaj je ušao.

Pored kupovine glasova, aktivisti DPS sede ispred biračkih mesta i slikaju glasače, prenose mediji.

Zabeleženo je da prilaze građanima i prete im kako ne bi glasali za opoziciju u tom gradu.

Ispred biračkog mesta Vrećenovići smenjuju se crni i sivi automobili bez registarskih oznaka iz kojih mladići obučeni u majice sa obeležjima DPS sugerišu građanima za koga da glasaju.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track