Najnovije vesti

KJARINI RODITELJI SU IZ JUŽNOAFRIČKE REPUBLIKE DOŠLI U BAOŠIĆE: Devojčica je blago prehlađena ali dobro, ostaje u bolnici!
Foto: Facebook / Marko Milačić

srečan kraj potrage

KJARINI RODITELJI SU IZ JUŽNOAFRIČKE REPUBLIKE DOŠLI U BAOŠIĆE: Devojčica je blago prehlađena ali dobro, ostaje u bolnici!

Crna Gora
19:46h

Vest da je osmogodišnja devojčica Kjara, koja je sinoć nestala na području Kotora, nađena živa i zdrava, obradovala je ne samo komšije koje su se aktivno uključile u potragu, već i čitav region.

Osmogodišnja Kjara je iz porodice državljana Južnoafricke Republike nastanjenih godinama u Baošićima, govori engleski jezik. 

Vest da je pronađena potvrdio je i predsednik Opštine Kotor Vladimir Jokić.

Direktor Opšte bolnice Kotor dr Davor Kumburović "Vijestima" je rekao da je devojčica dobrog opšteg stanja, ali da će večeras iz predostrožnosti, biti zadržana u bolnici na posmatranju.

"Devojčica je dobrog opšteg stanja, komunikativna je, orijentisana u vremenu i prostoru, jedino što je blago prehlađena. Nakon što je dovedena u bolnicu, pregledao ju je dežurni internista, a uskoro će i pedijatar. Biće urađeni i laboratorijski nalazi i ona će večeras iz predostrožnosti ostati na Odeljenju pedijatrije na posmatranju", kazao je dr Kumburović.  

Spasioci su prvo pronašli igračku u blizini azila za napuštene životinje u Kavču, što ih je uputilo da suze rejon potrage i uskoro je devojčica pronađena u šipražju, u šumi koja je od azila udaljena 600 do 700 metara vazdušne linije.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...