POSLANIK SNS O OPTUŽBAMA DA JE FINANSIRAO IZBORNU KAMPANJU DEMOKRATSKOG FRONTA U NIKŠIĆU: Još jedna laž Đilasovih medija
Foto: T.S.

SLAVIŠA BULATOVIĆ

POSLANIK SNS O OPTUŽBAMA DA JE FINANSIRAO IZBORNU KAMPANJU DEMOKRATSKOG FRONTA U NIKŠIĆU: Još jedna laž Đilasovih medija

Crna Gora -

Povodom niza tekstova u kojima se tvrdi da sam finansijski pomagao kampanju Demokratskog fronta u Nikšiću, pre nego bilo šta kažem želim da svojoj braći u Crnoj Gori čestitam na do sada ostvarenim izbornim pobedama i poželim puno uspeha na predstojećim izborima u Herceg Novom i Boki, saopštio je Slaviša Bulatović, poslanik Srpske napredne stranke.

Reagovanje koje je objavio portal Borba.me prenosimo u celosti:

“Naime, pre svega, odgovorno tvrdim, da ni na koji način nisam finansirao kampanju Demokratskog fronta za lokalne izbore u Nikšiću, kao i da ni jedno javno preduzeće iz Vranja nije novac sa svog računa uplaćivalo na račun koalicije “Za budućnost Nikšića”, ili da smo na bilo koji način finansirali kampanju Demokratskog fronta za lokalne izbore u Nikšiću.

I to vrlo dobro znaju i ovi koji danima pišu o meni u Crnoj Gori, a još bolje i Đilasovski mediji, konkretno portal Info Vranjske. Ali, njihov glavni problem je taj što im istina ne odgovara. Jer kakav im je izvor informacije takav im je i tekst.

I da ste hteli da proverite pomenuti izvor saznali bi ste da se radi o Đilasovskom portalu koji 7 punih godina piše neistine o meni i odboru Srpske napredne stranke u Vranju čiji sam predsednik.

Tvrdite da smo ja i neki direktor nekog javnog preduzeća iz Vranja ispumpavali neki novac i finansirali kampanju Demokratskog fronta u Nikšiću. I sve to bez ikakvog dokaza, a poznavajući vas i bez imalo stida i srama.

Koje javno preduzeće iz Vranja gospodo? Koliki iznos je u pitanju? Kada? Preko koje banke? A da nije možda preko Mauricijusa ili Hong Konga išao transfer novca? Vi te puteve novca vrlo dobro poznajete! Ne bi vam promaklo siguran sam!

Takođe, poštovana gospodo poslednji put sam boravio u Crnoj Gori 7. decembra 2019. godine, i to u Podgorici. A u Nikšiću avgusta 2019. godine. Dakle godinu i po pre nego su održani lokalni izbori u Nikšiću. Sve ovo vrlo lako možete proveriti ako hoćete i ako vam odgovara. Mada nisam siguran da vam ide u prilog.

Ostavite se Fejsbuka i društvenih mreža. Život je nešto drugo. Život su stotine fabrika koje je Vučić doveo u Srbiju. Život su auto putevi, škole i bolnice koje Vučić gradi. Život su veće plate i penzije. Nije život kada za vreme dok ste na vlasti kao Dragan Đilas opljačkate svoj narod i državu za 619 miliona evra, pa pošto vam je i to malo onda u 17 zemalja širom sveta, na 53 tajna računa sakrijete još i 68 miliona dolara, i jedino što vam preostaje kao opoziciji jeste da lažete, kritikujete i rušite sve ono što Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka rade za Srbiju i njene građane.

Nije život kada priznate da je Kosovo nezavisna država!

I na kraju završio bih otprilike kao što sam i počeo: HERCEG NOVI MORA BOLJE!”

Kurir.rs/Borba.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track