Najnovije vesti

KRIVOKAPIĆ PORUČIO TURISTIMA: Dobrodošli na crnogorsko primorje! Crna Gora se naredne sedmice otvara za sve turiste
Foto: Peter Langer / Zuma Press / Profimedia

lepa vest

KRIVOKAPIĆ PORUČIO TURISTIMA: Dobrodošli na crnogorsko primorje! Crna Gora se naredne sedmice otvara za sve turiste

Crna Gora

Crna Gora će sledeće sedmice otvoriti sve granice za turiste, najavio je premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je prilikom posete Grčkoj rekao da ova mediteranska zemlja stoji uz Crnu Goru, radujući se njenom putu ka Evropskoj uniji, i pružiće snažnu podršku, posebno njihovim investitorima, koji će više biti prisutni na prostoru Crne Gore.

“Dan je specifičan i simboličan jer je je Grčka danas otvorena za sve turiste i počele su da rade trgovine, ugostiteljski objekti i hoteli, što ukazuje na značaj jake veze koju mi treba da sledimo, jer su naši protokoli slični, pristupi približno isti i Crna Gora će sledeće nedjelje otvoriti sve granice za turiste sa onom najznačajnijom rečju: Dobrodošli na crnogorsko primorje”, rekao je Krivokapić prilikom posete Grčkoj

Naglasio je da je u Grčkoj ukazano na činjenicu da je Crna Gora lider na Balkanu, da to treba da ostane i da će imati podršku Grčke Vlade, grčkih biznismena i svih onih koji žele da pomognu Crnoj Gori.

“Raduje me činjenica što će premijer Micotakis vrlo brzo posetiti Crnu Goru i na taj način pokazati i osnažiti sve ono što smo dogovorili tokom ova tri dana. Najvažnija poruka je da se Crna Gora vidi kao Grčka na Balkanu, odnosno na Jadranskom moru. To je poruka koja osnažuje sve naše puteve i daje nadu da će brojni investicioni poduhvati koje smo zamislili biti vrlo brzo biti realizovani na dobrobit građana Crne Gore i za bolju budućnost Crne Gore”, poručio je premijer.

Kurir.rs/CDM

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track