SRAMOTA: Krivokapić beži od Beograda, a Tviter mu vode Đilasovci!
Foto: YouTube prtscr / Vlada Crne Gore

tviteraši

SRAMOTA: Krivokapić beži od Beograda, a Tviter mu vode Đilasovci!

Crna Gora -

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić ne prestaje da šokira regionalnu javnost sa kontradiktornim postupcima i izjavama.

Već prepoznat kao čovek kom je milije parče kamena iz njegovih Cuca od čitave Šumadije, objavljuje tvitove, gle čuda, na ekavici! Naravno, ne radi se ni o kakvoj slučajnosti, niti je Krivokapić batalio jotovanje, već njegove profile na društvenim mrežama vode ljudi Dragana Đilasa!

Krivokapić je redovna mušterija na privatnim medijima predsednika Stranke slobode i pravde koji su u sprezi sa određenim krugovima u Crnoj Gori i ne podnose bilo šta što dolazi iz Beograda. Upravo iz tih razloga, Krivokapić želi što širu podršku od onih srpskih struktura koje će ga pogurati u postavljanju ideoloških rampi prema Srbiji.

Saznajemo da je Đilas obećao Krivokapiću obilatu pomoć u tom pravcu. Dokaz za to su upravo ovakvi izleti “brzih prstiju” koji dolaze iz redacija ovog beogradskog tajkuna. Ostaje pitanje šta je Đilas tražio zauzvrat od Krivokapića, a ne bi bilo čudno da je upravo i lider SSP-a umešao ruke u blamiranje crnogorskog državnika u Patrijaršiji.

Pošto Krivokapiću nije prošao naum da sruši vladiku Joanikija svojom javnom podrškom njemu kako bi time iziritirao Sabor SPC da ga ne izaberu za mitropolita crnogorsko-primorskog, Đilasovi puleni su ostali kratkih rukava. Makar za sada.

Kurir.rs/Borba.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track