LICEMERJE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: Tvrdi da je Crna Gora mesto na kom su svi dobrodošli,a srpskom ambasadoru zabranjuje ulaz!
Foto: EPA/Christian Bruna, Instagram

Neka čudna dobrodošlica

LICEMERJE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: Tvrdi da je Crna Gora mesto na kom su svi dobrodošli,a srpskom ambasadoru zabranjuje ulaz!

Crna Gora -

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić ponovo pokazuje licemerje po ko zna koji put, a to mu se sve češće dešava u poslednje vreme, posebno od kad je doneo Rezoluciju o Srebrenici, govoreći da to nema veze sa Srbijom, a pri tome nije nikako objasnio, a kakve veze ima Crna Gora sa Srebrenicom, pa se na prečac morala doneti takva rezolucija, a još pri tome se pozivaju građani Srbije da letuju u Crnoj Gori.

Zdravko Krivokapić
foto: Printscreen/Instagram

Uprkos takvim ispadima, Krivokapić poziva sve pa i građane Srbije da letuju u Crnoj Gori. Ovogodišnja reklama koju je okačio na svoj instagram profil "Nigdje nebo nije plavo kao iznad Crne Gore", da bi izpod plakata napisao: "Mjesto gde su svi dobrodošli"... A da li je baš tako?

Ako su svi dobrodošli kako to da se ambasador Republike Srbije ne može vratiti u Crnu Goru, ako su svi dobrodošli kao što se kaže u ovoj reklami.Kakva je razlika između srpskih turista i ambasadora koji zastupa interese Srbije i prvi priskače sa osobljem ambasade zajednički da pomogne svakom državljaninu Srbije u nevolji.

Prema svemu sudeći Krivokapiću to ne odgovoara jer se i dalje drži odluke prethodne vlasti koju je opravdao još sredinom marta ove godine, kada je rekao da Srbija treba ponovo da pošalje akreditive za Vladimira Božovića i da njegova vlada ne može da poništi odluku bivše vlade Mila Đukanovića o proglašenju ambasadora Božovića za "PERSONU NON GRATU", jer oni nisu doneli tu odluku?! Kako da ponište odluku vlade koju nisu ni doneli.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track