A SAMO SU HTELE DA SE RASHLADE: Tri Ukrajinke kažnjene sa po 450 evra nakon što su golišave pozirale na magistrali kod Kotora
Foto: Printscreen/ Twitter

vrele cice

A SAMO SU HTELE DA SE RASHLADE: Tri Ukrajinke kažnjene sa po 450 evra nakon što su golišave pozirale na magistrali kod Kotora

Crna Gora -

Odeljenje budvanskog suda u Kotoru kaznilo je sa po 450 evra tri državljanke Ukrajine zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, odnosno nagosti i fotografisanja na javnom mestu.

One su time počinile prekršaj iz člana 7 st 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog čega se na osnovu navedenog zakonskog propisa kažnjavaju novčanom kaznom u iznosu od po 450 evra.

To je "Vijestima" nezvanično potvrđeno u budvanskom Sudu za prekršaje. Naime, Ukrajinke D.O. ( 19), V.R. ( 21) i R.K. ( 21) je kotorska policija privela juče oko 15 časova, nakon što su se na javnom mestu skinule nage i fotografisale.

Kako je "Vijestima" potvrđeno, njih je sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Ivana Vukasović proglasila krivim jer su se "8. jula oko 15 časova u mestu Škaljari na javnom mestu, odnosno na delu regionalnog puta Kotor- Trojica, ponašale bestidno".

Kako piše u presudi, u koje su "Vijesti" imale uvid, one su se "skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta".

devojke, žene, Jadranska magistrala
foto: Printscreen/ Twitter

"Novac su dužne da uplate odmah pre pravosnažnosti rešenja na žiro račun Budžeta Crne Gore. Okrivljenen mogu platiti dve trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu od prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u celosti plaćena", pojašanjeno je u presudi.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja