02:04

ČITAOCI KURIRA JAVLJAJU: Bježi Dragane, kvariš mi sliku! Odred gu*a napravio haos na crnogorskoj magistrali

i dalje su glavna tema

EVO KO SU DEVOJKE IZ "ODREDA GU*A" Crnogorci još prepričavaju kako su NAPRAVILE HAOS na Jadranskoj magistrali VIDEO

Crna Gora -

Tri devojke kažnjene prošle nedelje zbog golotinje na Jadanskoj magistrali pripadaju takozvanom ''Odred guza'' (Butt squad). Devojke su Ukrajinke, a ovo im nije prvi susret s policijom.

Čitaoci Kurira iz Crne Gore, poslali su našoj redakciji novi, eksplicitniji snimak tri devojke koje kao od majke rođene igraju na Jadranskoj magistrali i rashlađuju se vatrogasnim crevom na ogromno zadovoljstvo svih koji su se tamo zatekli.

Međutim, ovim devojkama to nije prvi susret sa policijom, naime, nedavno su završile u zatvoru nakon što su se, sa još desetak kolegica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju.

Dubai, uhapšene menekenke
foto: Instagram

Sada su skandal napravile i u Crnoj Gori. Prvo su šetale gole Kotorom, a onda su se i snimale nage na Jadranskoj magistrali. Potom su vatrogascima uzele crevo i polivale se vodom nasred ulice.

Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) snimale su se gole u Crnoj Gori, vatrogascima su uzele crevo i polivale su se vodom. Privedene su i kažnjene sa po 450 evra.

Devojke su podigle prašinu i fotografijom pred finale Evropskog prvenstva. Naslikale su zastavu Engleske na zadnjice i time im dale podršku, prenosi 24sata.hr.

Kršili zakon u Dubaiju

U Dubaiju je uz devojke, uhapšen i njihov organizator, američki plejboj Vitalij Grečin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio 20 devojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

Dubai, golotinja, žene
foto: Printscreen/Miror

- Nisam uradio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače - napisao je Grečin.

Ko je Vitalij Grečin?

Grečin je inače biznismen i bivši američki vojnik.

Kako piše The Sun, 1998.-2005. godine radio je za američku vojsku kao prevodilac. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio kompaniju koja se bavila finansijama.

Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Bojku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji.

Danas putuje svetom i svoje dogodovštine rado deli na društvenim mrežama, a sa sobom uvek vodi desetak atraktivnih devojaka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja