JEZIVI DETALJI UBISTVA U BARU Ženu tukao dok nije izgubila svest, umrla je u bolnici, njega uhvatili na granici
Foto: Shutterstock

UBIJENA MAJKA TROJE DECE

JEZIVI DETALJI UBISTVA U BARU Ženu tukao dok nije izgubila svest, umrla je u bolnici, njega uhvatili na granici

Crna Gora -

Policija u Crnoj Gori uhapsila je D. N. (33) zbog sumnje da je svojoj nevenčanoj supruzi N. Z. (27) iz Bara, naneo teške telesne povrede, od kojih je žena nekoliko dana kasnije preminula.

Naime, barskoj policiji je 16. januara 2022. godine prijavljeno od strane zaposlenih u Opštoj bolnici Bar da je na ukazivanje lekarske pomoći primljena ženska osoba bez svesti sa teškim telesnim povredama opasnim po život. Nesrećnu ženu su potom prebacili u Klinički centar Crne Gore radi daljeg lečenja.

- Preduzimajući dalje mere i radnje policija je došla do saznanja da je oštećenoj povrede naneo nevenčani suprug D.N. (33) iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Baru. Ovo lice nije zatečeno na adresi stanovanja te je za njim raspisana poternica i on je lociran na graničnom prelazu Dobrakovo - naveli su iz policije.

D.N. je uhapšen 17. januara zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i njemu je sudija za istragu odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

- Uprava policije je od strane zaposlenih Kliničkog centra Crne Gore 22. januara obaveštena da je N.Z. podlegla povredama - naveli su iz policije.

Kako su istakli, spisi predmeta su upućeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru radi daljih aktivnosti iz nadležnosti ovog organa.

- Obavešten je i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici radi pravne kvalifikacije dela iz nadležnosti tog tužilaštva - dodaje se u saopštenju.

Mediji prenose da je N. Z. majka troje dece.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track