ALEKSA BEČIĆ, NA PROTESTU U KOLAŠINU: Većinska Crna Gora se ne miri sa IZDAJAMA i obmanama! (VIDEO)
Foto: Facebook video prtscr / Aleksa Bečić

protiv prekrajanja narodne volje

ALEKSA BEČIĆ, NA PROTESTU U KOLAŠINU: Većinska Crna Gora se ne miri sa IZDAJAMA i obmanama! (VIDEO)

Crna Gora -

Predsednik Demokratske Crne Gore, nedavno smenjeni predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečič ponovo se danas založio za vanredne parlamentarne izbore jer, kako je kazao, građani treba da daju sud o svemu što se dešava u zemlji.

Kako prenosi RTCG, on je na protestu u Kolašinu rekao da će većinska Crna Gora pobediti biti još jača nego posle izbora 30. avgusta 2020.godine.

"Svakog dana, sve više ljudi je na protestima jer se većinska Crna Gora ne miri sa izdajama i obmamana", poručio je Bečić.

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinovć rekao je da će narod biti jači od izdaje volje građana i da će pobednici biti oni koji protestuju na ulicama crnogorskih gradova, jer su na strani istine i pravde, i da se izborna volja mora odbraniti.

"Oni su antievropejci jer nigde u evropskim pravilima nema da se izborna volja menja bez izbora. Taj su princip nametnuli (predsednik države i DPS) Milo Đukanović i oni koji su tajno otišli da pregovaraju uz njegove skute. Kako će DPS da glasa za zakon o poreklu imovine koji predloži Vlada za koju glasa DPS. U tu iluziju ne verujemo", poručio je Martinović.

Protest u Kolašinu održan je organizaciji Demokratske Crne Gore pod nazivom "Odbranimo narodnu volju" i sa sloganim "Ustani, odbrani, pobedi".

Protest će sutra biti održan u Pljevljima.

Kurir.rs / Fonet, Foto: Facebook video prtscr / Aleksa Bečić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track