MEDENICA STIGLA NA SASLUŠANJE: Bivša predsednica Vrhovnog suda CG stigla u zgradu SDT u Podgorici! Prethodno joj 2 puta pozlilo!
Foto: Youtube prtscr / Vijesti Online

afera drma cg

MEDENICA STIGLA NA SASLUŠANJE: Bivša predsednica Vrhovnog suda CG stigla u zgradu SDT u Podgorici! Prethodno joj 2 puta pozlilo!

Crna Gora -

Bivša predsednica Vrhovnog suda Vesna Medenica stigla je u zgradu Specijalnog državnog tužilaštva gde će je saslušati specijalna tužiteljka Nataša Bošković.

Medenici je i rano jutros pozlilo, nakon čega je primljena u Urgentni centar. Tada su mediji preneli da je njeno zdravstveno stanje stabilno.

Njeno saslušanje u SDT-u bilo je najavljeno za 17.30 sati, ali je Medenici popodne opet pozilo.

RTCG prenosi da je SDT ranije danas tražilo mišljenje veštaka da se izjasni o tome da li Medenica može biti saslušana u tužilaštu. Veštak medicinske struke ranije danas izjasnio se da njeno zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće, te da je sposobna da izjavu da u zgradi Specijalnog državnog tužilaštva.

Medenicu brani advokat Zdravko Begović.

SDT je sumnjiči da je počinila dva krivična dela - stvaranje kriminalne organizacije i protivzakonit uticaj, koji se odnosi na poslovne veze njenog sina, sa jednom poznatom podgoričnom firmom.

Kurir.rs / Mondo.me, Foto: Youtube prtscr / Vijesti Online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track