EVO KO JE PRETIO MALIŠANIMA NA CETINJU: Deca iz Nikšića zapevala "Veseli se srpski rode", prišao im muškarac i poručio OVO (VIDEO)
Foto: Prinstcreen Facebook Crmničke mudrosti

skandal U CRNOJ GORI

EVO KO JE PRETIO MALIŠANIMA NA CETINJU: Deca iz Nikšića zapevala "Veseli se srpski rode", prišao im muškarac i poručio OVO (VIDEO)

Crna Gora -

Na društevnim mrežama osvanuo je šokantan snimak na kom se vidi osoba koja preti deci koja su u Cetinju zapevala pesmu "Veseli se srpski rode".

Školarci iz Nikšića, koji su bili na ekskurziji, u jednom trenutku su počeli da se raduju i pevaju poznatu pesmu Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode", a na video snimku se vidi kako za sada nepoznata osoba govori deci da ne smeju da pevaju tu pesmu na Cetinju i da, ako im se baš ta pesma peva, moraju ići u Srbiju da je pevaju.

Iako zatečeni ovim šovinističkim postupkom, mališani nisu dozvolili da im ta osoba pokvari raspoloženje već su na pretnje odgovorili pesmom "Hristos voskrese" i uputili se ka manastiru.

Podsetimo, autobus sa decom iz Nikšića je potom kamenovan, što je policiji prijavio vozač autobusa. On je policiji saopštio da je autobus kamenovan prilikom prolaska ispod podvožnjaka u ulici Novice Cerovića u Cetinju. Kako je portalu Pobjeda nezavnično saopšteno iz Uprave policije, vozač je prijavio da mu je nepoznata osoba tom prilikom oštetila prednje vetrobransko staklo. Prema saznanjima Pobjede, u autobusu nisu bili turisti već se radilo upravo o ekskurziji iz Nikšića.

(Kurir.rs/ Novosti)

Bonus video:

01:05

DROBAC: Ako postoji neka država sa kojom Srbija treba da ima dobre odnose to je Crna Gora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track