JOVAN VUČUROVIĆ: Lideri DF-a Mandić, Knežević i Medojević ponovo na merama praćenja BEZ ODLUKE SUDA! Evo šta to dokazuje!
Foto: Youtube prtscr / RTCG

teške optužbe

JOVAN VUČUROVIĆ: Lideri DF-a Mandić, Knežević i Medojević ponovo na merama praćenja BEZ ODLUKE SUDA! Evo šta to dokazuje!

Crna Gora -

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Jole Vučurović poručuje da su nova praćenja lidera Demokratskog fronta pokazatelj da su mafijaške strukture DPS-a u tajnoj policiji netaknute.

"Činjenica da je ANB, bez odluke Vrhovnog suda, ponovo na mere tajnog nadzora stavila lidere DF Andriju Mandića, Nebojšu Medojevića i Milana Kneževića, jasno govori da su mafijaške strukture DPS u tajnoj policiji netaknute i da se sprema novi napad na DF" rekao je Vučurović i optužio da iza svega stoje "naređenja iz narko kartela"

On je kazao da se iz DF-a nadaju da je GST Vladimir Novović svestan šta znači kada se tajna služba odmetne i postane servis mafije i pozvao ga je da hitno reaguje.

"Situacija je krajnje dramatična, i on što pre mora pružiti neke odgovore, pre svega za koga i za čiji račun ANB prisluškuje i prati lidere DF i u tom cilju odmah procesuirati Kenteru i ostale za koje postoji sumnja da su naredili ovo krivično delo. Važno je da o svemu ovome svoja saznanja saopšti i premijer Abazović, jer su on i njegova vlada izabrali vrh ANB“, poručuje Vučurović.

"Podsećamo da je Milo Đukanović od ove države stvorio stecište mafijaških klanova i videli smo brojne dokaze kako funkcioniše ta sprega vlasti i mafije. Narko i duvanski karteli znaju da im je DF najveći protivnik, a DF niko ne može zaplašiti i ucijeniti." zaključio je on.

Kurir.rs / Borba.me, Foto: Youtube prtscr / RTCG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja