EH, MOJA NAJO, MONSTRUM TE UBIO! PRIJATELJI MARTINOVIĆA NEUTEŠNI: Ko je ON da nekome presudi!?Anđeli neka vas čuvaju
Foto: EPA/Boris Pejović, Drustvene Mreže

oproštaj od žrtava

EH, MOJA NAJO, MONSTRUM TE UBIO! PRIJATELJI MARTINOVIĆA NEUTEŠNI: Ko je ON da nekome presudi!?Anđeli neka vas čuvaju

Crna Gora -

Prijatelji Cetinjanke Nataše Pejović Martinović, koja je zajedno sa svojom sinovima od osam i 11 godina prva žrtva Vuka Borilovića (34) ne mogu da dođu sebi od tragedije koja ih je zadesila, pa mahom na društvenoj mreži objavljuju njihove fotografije uz potresne reči.

Nataša i njeni sinovi stari 8 i 11 godina, podsetimo, prve su žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, koji je u petak na Cetinju u najvećem masakru u novijoj crnogorskoj istoriji ubio 10 ljudi, a ranio šest. Borilović je najpre upao u kuću Martinovića, upucao Natašu i njene sinove koji su probali da se sakriju. Potom je pozvao njenog muža, rekao mu šta je uradio, izašao na ulicu i počeo redom da ubija komšije i prolaznike.

- Neka vas anđeli čuvaju... Eh moja Najo... - stoji u opisu fotografije na kojoj je ubijena Nataša, sa svojim sinovima, gde se vidi da su nasmejani pored novogodišnje dekoracije.

Nataša Pejović Martinović
foto: Društvena Mreža

Ispod ove objave, korisnici su samo nizali tužne komentare.

- Kuku, šta nas je snašlo. Kakva je ovo tuga i neopisiva bol - stoji u jednom od komentara, dok već u drugom piše:

- Je li ovo moguće? Ne želim da verujem, želim da se probudim. Pretužno, neka ih anđeli čuvaju.

Komentar, za komentarom, samo su budili još veću tugu i jezu koja prolazi kroz celo telo i na samu pomisao da je neko u jednom trenutku pobio čak 10, a ranio šest ljudi, svojih komšija, sa kojima se viđao svakog dana.

vuk borilović
vuk borilovićfoto: EPA/Boris Pejović, Privatna Arhiva

- Tuga do neba. Monstrum je u tuđu malu decu i njihovu majku pucao. Neka počivaju u miru - navela je jedna korisnica, dok je jedan od njih napisao:

- O bože, nedužna bića je ubio. Ova tuga ne može se opisati rečima, ko ja taj da prvo oduzme nečiji život.

Mnogi korisnici, i pored ove prijateljice ubijene Cetinjanke objavili su postove vezane za ubistvo njene dece.

- Bila si veliki čovek, kolega i drug. Nedostaješ - napisala je još jedna Natašina prijateljica koja je objavila njenu fotografiju gde je sa jednim detetom.

Nataša Pejović Martinović
foto: Društvena Mreža

Takođe, ubijena Nataša bila je aktivna na društvenoj mreži Fejsbuk na kom je poslednju fotografiju objavila svoje nasmejane sinove dok se kupaju na moru, i to 30. jula. Inače, objavila je i svoju fotografiju na kojoj nasmejana pozira na trgu u Milanu, i ovu fotografiju obelodanila je 8. jula. Nažalost, Vuk Borilović ugasio je mladi život i njenu decu koja su tek bila svesna života. Borilović je nakon ispaljenih hitaca u Natašu i njene sinove, nastavio krvavi pir.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track