Najnovije vesti

U STRAHU OD KRVNE OSVETE KRIJU DECU I ŽENU CETINJSKOG MONSTRUMA! Borilovićevu porodicu rodbina odmah sklonila iz Herceg Novog
Foto: Privatna Arhiva

masakr

U STRAHU OD KRVNE OSVETE KRIJU DECU I ŽENU CETINJSKOG MONSTRUMA! Borilovićevu porodicu rodbina odmah sklonila iz Herceg Novog

Crna Gora
19:26h

Cetinje je od petka oko 15.30 sati netešno nakon što je Vuk Borilović (34) uzeo lovačku pušku i ubio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, a sada žitelji prestonice Crne Gore žali i navode da ovaj krvavi pir koji je počinio neće doneti ništa dobro.

- Ovo što je Borilović napravio to ne može da učini zdrav razum! Pobiti ljude koji ništa nisu krivi, bez razloga, bez upozorenja da će im se nešto desiti... Katastofa nezapamćena - kaže meštanin Cetinja i dodaje:

- Načinjeno je veliko zlo za koje neko mora da odgovara. Nažalost, bojim se i da pomislim ali ljudi koji su ostali bez najbližih neće ovo moći da podnesu. Borilovići, Martinovići, čija su žena i deca pobijena, kao i familija Kaluđerović, ispred koje je Nenad navodno pucao u ubicu, su tri plemstva koja i dalje žive po starim običajima.

borilović izrešetao deset ljudi
borilović izrešetao deset ljudifoto: Printscreen YouTube

Naš sagovornik dodaje da se žitelji Cetinja sada plaše krvne osvete.

- Mi se više plašimo šta će biti nakon ovog nezapamćenog zločina koji je Borilović počinio. Pašće krv i to nas plaši, a već se šuška da ubicinoj ženi i deci nema povratka na Cetinje - kaže sagovornik i dodaje:

- Čuli smo da su Borilovićeva žena i deca u šoku nakon što su saznali da je kod kuće Vuk napravio pravi pokolj. Njih je rodbina odmah sklonila iz Herceg Novog gde su bili na letovanju i odvela na nepoznatu lokaciju.

Meštanin Cetinja kaže da je Borilovićeva supruga i deca nisu u Crnoj Gori.

- Priča se po Cetinju da su oni strahujući od krvne osvete napustili rodnu zemlju i otišli daleko od poznatih lica - kaže sagovornik.

krvavi pir na cetinju
krvavi pir na cetinjufoto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, Vuk Borilović u petak oko 15.30 sati pobio je 10 ljudi, dok su njegove prve žrtve bili majka i dvojica dečaka starih osam i 11 godina. U krvavom piru Borilović je izrešetao svoje komšije, ali i ujaka koji je pokušao da ga spreči. Borilović je prema navodima crnogorske policije ubijen sa pet hitaca, ali za sada još uvek nije potvrđeno da li su ga pogodili meci koje je ispalila policija ili Nenad Kaluđerović, koji je od tada u bekstvu.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track