Najnovije vesti

03:43

KALUĐEROVIĆ POSETIO PORODICU UBICE BORILOVIĆA? Iz CG tvrde: likvidirao monstruma, pa izjavio saučešće njegovoj porodici?

novi detalji

KALUĐEROVIĆ POSETIO PORODICU BORILOVIĆA? Nove informacije iz CG: Neno presudio monstrumu pa izjavio saučešće njegovim najbližim

Crna Gora
13:38h

Svjetlana Đokić, novinarka podgoričkih "Vijesti", istakla je da policija obezbeđuje porodicu ubice Vuka Borilovića koji je u krvavom piru ubio 10 osoba, ali da to nije samo zbog krvne osvete.

- Juče se pojavio podatak da je Cetinjanin Nenad Kaluđerović, za koga se veruje da je okončao krvavi pir, lično bio i izjavio saučešće porodici ubice Borilovića. Preuranjeno je i teško govoriti da li postoji strah od krvne osvete kada je reč o najvećem zločinu u Crnoj Gori - kaže Svjetlana Đokić za Kurir televiziju.

Novinarka dodaje da je ova tragedija potresla i zemlje regiona.

Svjetlana Đokić
foto: Kurir televizija

- Zbog ove tragedija proglašena je trodnevna žalost, a stiglo je i bezbroj telegrama crnogorskim vlastima u kojima se izjavljuje saučešće zbog ove užasne situacije. Ovo je nezapamćeni zločin koji se do sada nikada nije dogodio u Crnoj Gori - kaže novinarka.

Ona je dodala da se stiče utisak da su svi u šoku i neverici.

Svjetlana Đokić
foto: Kurir televizija

- Ključno pitanje je da li je policija mogla da reaguje i da smanji broj žrtava. Policija je bukvalno goloruka otišla u obračun na Borilovićem koji je bio u velikoj prednosti u odnosu na njih jer je sa brda pucao po njima. Cetinjska policija nije bila opremljena. Bila je bez pancira i adekvatnog naoružanja - kaže novinarka podgoričkih "Vijesti".

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track