POTRAGA ZA DEČAKOM SE NASTAVLJA DANAS: Pozvani građani koji žele da pomognu u pronalaženju deteta (2) koji je ispao iz kola u Taru
Foto: Printscreen/RTCG

POTRAGA ZA DEČAKOM SE NASTAVLJA DANAS: Pozvani građani koji žele da pomognu u pronalaženju deteta (2) koji je ispao iz kola u Taru

Crna Gora -

Dobrovoljci koji žele da su uključe u potragu za dečakom, koji se nalazio u automobilu koji je u petak sletelo u reku Taru, mogu u ponedeljak u devet sati da dođu na polazište splavova, koje se nalazi dva kilometra od mosta na Tari (iz pravca Mojkovca prema Đurđevića Tari).

Udruženje raftera i stanovništva NP "Durmitor" pozvalo je sve koji to mogu i fizički su sposobni da u ponedeljak u devet sati dođu na polazište splavova i daju doprinos u pretrazi terena i pronalaženju deteta.

Pretraživaće se teren od mesta nesreće pa do Žugića Luke.

Podsetimo, u potragu za dečakom koji je nestao u saobraćajnoj nesreći u petak uveče u kanjonu Tara, u ponedeljak će se uključiti i Vojska Crne Gore i specijalizivane jedinice, saopštio je ministar Raško Konjević.

- Pripadnici Vojske Crne Gore i specijalizivane jedinice pomoći će na terenu civilnim službama u potrazi nakon teške tragedije koja se dogodila - rekao je Konjević, preneo je portal podgoričkog Dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u petak uveče kada se automobil survao u provaliju u kanjonu reke Tare.

U vozilu su se nalazili majka sa troje dece. Jedno dete je prebačeno u bolnicu posle nesreće, telo devojčice je pronađeno u nedelju, a za dečakom se traga.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track