01:55

ZAHUHTANA PREDIZBORNA ATMOSFERA U CRNOJ GORI Spajić: Napravićemo mali Dubai u Podgorici i policiju po ČUVENOM italijanskom modelu

ZAHUHTANA PREDIZBORNA ATMOSFERA U CRNOJ GORI Spajić: Napravićemo mali Dubai u Podgorici i policiju po ČUVENOM italijanskom modelu

Crna Gora -

Predizborna atmosfera u Crnoj Gori oseća se na svakom koraku - saopštila je iz Podgorice novinarka Kurir televizije Andrijana Glišić.

Partije pokušavaju na razne načine da pridobiju svoje glasače. Vodi se bitka za Podgoricu, a partije smatraju da će ovi izbori presudno uticati na naradne vanredne parlamentarne izbore koje bi trebalo da se održe početkom sledeće godine.

centralni dnevnik
foto: Kurir Televizija

Pokret Evropa sad ućestvaće na izborima i tim povodom je za centralni dnevnik sa Andrijanom Glišić razgovarao jedan od glavnih funkcionera ovog pokreta Milojko Spajić, ističući da su pripadnici ovog relativno novog političkog pokreta več ostvarili značajne rezultate kao tim vlade Zdravka Krivokapića.

- Povećenje minimalca sa 222 na 450 evra je neverovatan korak napred u reformi Crne Gore na osnovu kojeg su građani počeli da veruju da su promene zaista moguće. Tada se i prosečna zarada podigla sa 500 na 700 evra - kaže Spajić i dodaje:

- Mi ćemo se baviti gradskim trgovima, kao na Žabljaku. U Podgorici imamo projekat centralnog biznis distrIkta koji će biti kao mali Dubai u Crnoj Gori. On će se sastojati iz višespratnica sa kancelarijama A i S klase. - rekao je Spajić i izložio svoju strategiju za borbu protiv korupcije:

- U prethodnom mandatu mi smo pokušali da napravimo uslove za nastanak finansijske policije po uzoru na garde de finansu u Italiji od koje se svi boje. Očekujemo dobar rezultat na izborima jer smo mi nova ekipa koja će iznenaditi sve političke činioce u Crnoj Gori - zaključio je Spajić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track