OVO SU MAJKA I SINOVI KOJI SU POGINULI U CRNOJ GORI: Prelazili most preko nabujale reke, Gojko u trenu OSTAO BEZ PORODICE (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

TRAGEDIJA

OVO SU MAJKA I SINOVI KOJI SU POGINULI U CRNOJ GORI: Prelazili most preko nabujale reke, Gojko u trenu OSTAO BEZ PORODICE (FOTO)

Crna Gora -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u mestu Rogami u Crnoj Gori poginuli su majka i dva sina, Aleksandra (43), Nemanja (19) i Mladen (16) Koruga.

Saobraćajna nesreća kod Rogama, Mladen Koruga
foto: Facebook

Nesreća se dogodila kada je "golf 3", koji je prelazio preko mosta, zbog jake bujice završio u reci.

Saobraćajna nesreća kod Rogama, Nemanja Koruga
foto: Facebook

Njihov suprug i otac Gojko ostao je u trenutku bez cele porodice.

Saobraćajna nesreća kod Rogama, Nemanja Koruga, Mladen Koruga, Aleksandra Koruga
foto: Privatna arhiva

Kako stoji na umrlici, porodica će primati saučešće 21.11.2022. na gradskom groblju Čepurci u Podgorici, a Aleksandra, Nemanja i Mladen biće sahranjeni narednog dana, 22.11.2022, na gradskom groblju Ravni u Pljevljima.

Saobraćajna nesreća kod Rogama, Nemanja Koruga, Mladen Koruga, Aleksandra Koruga
foto: Printscreen/Dan

Podsetimo, dva automobila pokušala su da pređu most na omanjoj reci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je reka bila previše nabujala i poplavila most, piše Standard.

Međutim, kako prenosi ovaj portal, vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe. Kad je bio na sredini, jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koja je završilo u reci.

Prema rečima meštana, ovaj most nije za saobraćaju kada je vodostaj reke veliki.

Jedan od meštana Rogama kazao je novinarima da je sa bratom i komšijama bio napolju kada je začuo glasove koji dopiru sa mosta.

- Videli smo da auto pluta po reci i da je krenulo da tone. Ženska osoba je iskočila kroz zadnja vrata i počela da pliva. Pošto smo neplivači, brat i ja smo pokušali da dobacimo crevo za koje bi se uhvatila kako bismo je izvukli iz vode, ali bezuspešno - ispričao je on.

Navodno je vozač automobila pokušao da pređe mostić, ali je bujica odnela vozilo, ispričali su svedoci tragedije medijima.

(Kurir.rs/Vijesti/Standard)

Bonus video:

02:17

GLEDAŠ KAKO REKA NOSI SVE I ČEKAŠ KAD ĆE I TEBE! Potresna svedočenja meštana Novog Pazara i Tutina posle APOKALIPTIČNIH POPLAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track