OGLASILA SE MAJKA DECE SA SNIMKA: Baka Sanja je optužuje da je povređivala ćerke, EVO KAKO SE ONA BRANI (FOTO)
Baka Sanja, Foto: TikTok/ rhinokid013

DRAMA

OGLASILA SE MAJKA DECE SA SNIMKA: Baka Sanja je optužuje da je povređivala ćerke, EVO KAKO SE ONA BRANI (FOTO)

Crna Gora -

Region je potresen zbog slučaja u Crnoj Gori, gde je Sanja, baka dve devojčice iz Crne Gore, emitovala potresan video snimak uživo na društvenoj mreži TikTok u kom se obratila javnosti i molila za pomoć, jer je Centar za socijalni rad iz Budve, uz asistenciju policije, došao da odvede decu.

Sanja je dostavila fotografije na kojima se vide modrice, podlivi i rane za koje se ne zna od čega potiču, organizaciji Alternativa Crna Gora koja ih je objavila na društvenim mrežama.

Naime, fotografije ukazuju da je došlo do nasilja nad decom, a objavila ih je organizacija Alternativa Crna Gora, koja je putem mejla obavestila nadležne.

1 / 3 Foto: Facebook/Alternativa Crna Gora

Sada se oglasila majka devojčice, a objavu prenosi ova organizacija:

"Proces razvoda traje godinu i nikad nisam odbijala ni jednu saradnju sa institucijama i za šta god sam optuživana davala sam izjave. Nijedna izjava nije procesuirana jer je utvrđeno da su bez osnova.

Slike koje kruže i za koje sam optužena ja sam za njih saznala u februaru ove godine kad nam je bilo veštačenje gde je dokazano da ja nikad nisam psihički i fizički zlostavljala decu. Za sve sto pričam i govorim imam dokaze koji su predati nadležnim institucijama.

A gospođa Sanja dete ne šalje skoro mesec dana u školu bez opravdanja. Tražiti izvršenje je moje pravo ako se borim za decu i ako druga strana to onemogućava. Sve je ovo moglo da prođe bez ovih scena da deca nisu manipulisana i da im za mene kao mene nije svašta pričano.

Ni meni kao majci nije prijatno da gledam snimak, kad se ovo dešavalo ja sam bila ispred socijalnog i čekala sam decu da mi daju. Kad su deca došla ništa od ovog sa snimka nije bilo već su bez problema pošla samnom za šta postoje svedoci kao i kamere svih zgrada u Budvi.

Opet tvrdim nikad nisam optužena ni za jedno zlostavljanje nad decom, a baba Sanja me jeste prijavljivala i ja uredno davala izjave za šta naravno imam dokaze. Ali opet sve je to bez osnova jer ne postoji nijedan medicinski dokaz o ovome za šta me optužuje javnost. Ako je sve tako za šta me optužuje zašto nije povela decu kod doktora i da dobije mišljenje već sama daje dijagnoze. Opet tvrdim sve će se dokazati i istina će izaći na videlo.

A moja deca su sad sa mnom i ne plaču i ne vrište za šta se uverio i centar i policija kad su došli u nenajavljenoj poseti danas. Ja isto imam snimke i dokaze sa svojom decom i kako se ponašaju sa mnom, ali ne želim i neću da na taj način eksponiram decu", navela je majka devojčica.

Crna Gora, Nasilje, Porodično Nasilje, Baka Sanja
foto: Printskrin/Facebook

"Alternativa Crna Gora je organizacija koja se maksimalno trudi da objektivno pristupi svakom problemu. Samim tim, uvek smo za to da javnost čuje i drugu stranu priče. U toku dana nam je stiglo i saopštenje majke, koje vam prenosimo integralno", navela je ova organizacija u objavi.

Podsetimo, Sanja je podnela zahtev za izuzeće sudije Veljka Bulatovića iz Kotora jer, kako je rekla, njena porodica "trpi njegovo zlostavljanje godinama".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track