BURNA ATMOSFERA U PROGRAMU UŽIVO: Gosti ušli u raspravu zbog pregovora o Vladi u Crnoj Gori! VODITELJKA OSTALA U ČUDU
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

BURNA ATMOSFERA U PROGRAMU UŽIVO: Gosti ušli u raspravu zbog pregovora o Vladi u Crnoj Gori! VODITELJKA OSTALA U ČUDU

Crna Gora -

Mandatar za sastav Vlade Crne Gore Miodrag Lekić poručio je da će se mnoge snage poražene na izborima u avgustu 2020. godine, obradovati time što nova vlast neće biti formirana.

Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić pozvao je predsednicu Skupštine Crne Gore i predsednika Mila Đukanovića da se dogovore da predsednički i parlamentarni izbori budu raspisani u istom danu.

Mandatar Miodrag Lekić je rekao da je na sastanku imao dve uloge kao predsednik stranke i član koalicije "Mir je naša nacija". Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić je u obraćanju novinarima nakon sastanka predstavnika stranaka parlamentarne većine rekao da je sada pravi izazov da se izaberu sudije Ustavnog suda, članovi Sudskog saveta i vrhovni državni tužilac.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

On je izjavio da ostatak stranaka parlamentarne većine nije spreman da zakažu sednicu Skupštine na kojoj bi bila izabrana nova crnogorska vlada i šef parlamenta.

Predrag Savić, advokat i dr Vladimir Pavićević, direktor Društva za istraživanje politike i političke delatnosti, bili su gosti jutarnjeg programa Kurir televizije.

Oni su ušli u malo dublju raspravu nakon izjave Savića, koju već dosta ljudi potvrđuje, da su pregovori već završeni, što je Pavićević demantovao i naveo da su oni tek počeli.

Kako je to izgledalo možete videti u videu ispod:

07:11

BURNA ATMOSFERA U PROGRAMU UŽIVO: Gosti ušli u raspravu zbog pregovora u Crnoj Gori! VODITELJKA OSTALA U ČUDU

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track