MUŠKARAC SE DOBRO "UDESIO" U PLIĆAKU! Pojurio za detetom, a onda usledila URNEBESNA SCENA o kojoj bruji internet (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

HIT

MUŠKARAC SE DOBRO "UDESIO" U PLIĆAKU! Pojurio za detetom, a onda usledila URNEBESNA SCENA o kojoj bruji internet (VIDEO)

Crna Gora -

Sigurno ste bar jednom iskusili ili prisustvovali situaciji u kojoj roditelji često zbog aktivnosti deteta ne uspeju u svojim namerama da uživaju u odmoru ili slobodnom danu.

A namera je, posebno kada ste na moru, uvek ista - uživanje, leškarenje, sunčanje, čitanje dobre knjige. Međutim, ne ispadne to uvek baš tako.

Često zbog bezbednosti deteta, roditelj mora budnim okom da prati svaki njegov pokret jer i sekund nepažnje može dovesti do problema. Baš to se, čini se, dogodilo jednom ocu iz Crne Gore. Naime, snimak koji se proširio društvenim mrežama, za kratko vreme postao je viralan i nasmejao je baš sve.

Dok je pokušavao da spreči sina da utrči u hladnu vodu, čovek se sapleo i pao u vodu glavom prema dnu.

Neko sa strane uspeo je da zabeleži ovaj trenutak i podeli snimak koji sudeći po komentarima i rastućem broju "lajkova" preti da postane jedan od gledanijih.

"Nije zgodno, ali je ispalo slatko", "sada će svi kući da se obuku toplo i ništa strašno", "nasmejah se do suza", samo su neki od njih, dok ima i onih koji su se zabrinuli za zdravlje čoveka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track