POGINULOG SVEŠTENIKA VATROGASCI IZVLAČILI IZ KOLA: Detalji teške saobraćajke u Crnoj Gori, evo u kakvom su stanju povređena DECA
Foto: Društvene mreže

POGINULOG SVEŠTENIKA VATROGASCI IZVLAČILI IZ KOLA: Detalji teške saobraćajke u Crnoj Gori, evo u kakvom su stanju povređena DECA

Crna Gora -

Protođakon Vladimir Jaramaz (43) poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, saopštila je danas Mitropolija crnogorsko-primorska.

U direktnom sudaru dva automobila povređene su četiri osobe, među kojima je dvoje dece.

Policija je navela da su vatrogasci morali da pomognu kako bi izvukli Nikšićanina koji je poginuo na licu mesta.

Crnogorski mediji su javili da je Jaramaz bio u automobilu sa suprugom i dvoje dece, koji su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu.

Iz Bolnice u Nikšiću su naveli da sedmogodišnje dete ima lake povrede, a da dvanaestogodišnjakinja ima povrede glave i da je upućena u Klinički centar, prenose Nezavisne.

- Njihova majka M.J. primljena je na hirurgiji i ima lakše povrede. Osoba iz drugog automobila primljena na hirurgiji za sada nema znakova težih povreda, rekli su iz nikšićke bolnice.

Sahrana protođakona Jaramaza obaviće se u nedjelju, 22. januara, na gradskom groblju u Nikšiću, posle opijela koje će biti služeno u Sabornoj crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u 14 časova.

Kurir.rs/Nezavisne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track