OSMI DAN POTRAGE ZA DEČAKOM U HERCEG NOVOM: Sve službe uključene u potragu, more pretraženo i sonarom
Foto: Shutterstock

OSMI DAN POTRAGE ZA DEČAKOM U HERCEG NOVOM: Sve službe uključene u potragu, more pretraženo i sonarom

Crna Gora -

Danas je osmi dan potrage za dečakom koje je talas povukao u more, 17. januara na jednoj hercegnovskoj plaži kada je bila jaka oluja.

Današnja potraga za dečakom kojeg je talas povukao u more 17. januara približava se kraju. Ronioci su još pod vodom, a kraj potrage se očekuje oko 15 časova.

- Upravo je pri kraju akcija potrage za dečakom. Uradili smo sve... Ronioci iz Bijele, Mornarice, Uprave pomorske sigurnosti, Vatrogasi Kotor., čamac Lučke kapetanije, Vojni helikopter... Čitav deo od Hotela Plaže ka Njivicama, odnosno Kobili je pretražen uz obalu i po dubini. Upotrebljen je dron Uprave pomorske sigurnosti i Upravljanja lukama. Takođe, akciji se pridružio i čamac Zavoda za hidrometeorolohiju koji sa bočnim skenerom, sonarom, radi pretragu od Meljina skroz do iza Kobile na 15, sada i na 30 metara... Akcija će oko 15 časova da se završi i sutra ako dozvoli vrijeme idemo dalje sa akcijom- kazao je u izjavi za portal Dan Žarko Lukšić pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama.

Podsećamo, danas je osmi dan potrage za dečakom koje je talas povukao u more, 17. januara na jednoj hercegnovskoj plaži kada je bila jaka oluja.

(Kurir.rs/Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track