OVO SU HEROJI KOJI SU SPASILI BEBU IZ MORAČE: Pogledajte TRENUTAK kad su donosili mališana, izvukli ga iz SIGURNE SMRTI (FOTO)
Foto: YouTube/Pobjeda

beba spasena, žena se utopila

OVO SU HEROJI KOJI SU SPASILI BEBU IZ MORAČE: Pogledajte TRENUTAK kad su donosili mališana, izvukli ga iz SIGURNE SMRTI (FOTO)

Crna Gora -

Heroji po imenu Alfi Ibrahimović i Almir Mujak izvukli su i spasili bebu iz Morače u Podgorici nakon što je, kako su preneli crnogorski mediji, baka (62) skočila sa mosta, držeći dete u rukama.

Objavljena je fotografija koja je zabeležila trenutak kada su ovi mladići spasavali dete iz reke Morače.

U spasavanju je učestvovao i Demaj Spejtim.

Na licu mesta bio je i fotoreporter Pobjede koji je zatekao mladiće dok su izvlačili bebu iz vode.

Kako prenosi Pobjeda, Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu reku. Brzom reakcijom uspeli su da izvuku dete na obalu.

Dete je bilo bez svesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se u tom trenutku zadesio na toj lokaciji, uspeo je da dečaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.

Odmah potom je usledila brza reakcija Hitne pomoći, koja je prevezla dečaka u bolnicu.

Kako je portalu Pobjeda nezvanično saopšteno iz policije, starija ženska osoba je sa bebom sa stena upala u Moraču, a Novosti su izvestile da je reč o baki (62) i njenom unučetu.

Vijesti su potom objavile da je iz reke Morače izvučena je beba, dok se žena, stara 62 godine, utopila.

(Kurir.rs/N.M./Pobjeda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track