JAKOV MILATOVIĆ: Bira se između bolje budućnosti i onih koji su građanima najbolje godine života poslali u beznađe
Foto: Printscreen/Kurir TV

predsednički izbori

JAKOV MILATOVIĆ: Bira se između bolje budućnosti i onih koji su građanima najbolje godine života poslali u beznađe

Crna Gora -

Kandidat za predsednika pokreta "Evropa sad" Jakov Milatović poručio je na izbornom skupu u Rožajama da je uveren da su građani prepoznali dobru nameru i da će 2. aprila napraviti mudar izbor, jer biraju između onih koji su im najbolje godine života poslali u beznađe i onih koji im nude bolju budućnost.

Milatović je rekao da iz Rožaja niko nije otišao jer ne voli taj grad, nego da su otišli zbog politike predsednika Mila Đukanovića, a da će pokret "Evropa sad" omogućiti da se vrate, ukoliko to žele, preneo je CDM.

- Dok su posebnu pažnju usmerili na to da sebe obezbede, narod se snalazio, a dosta njih je otišlo kupujući kartu u jednom smeru - rekao je Milatović.

On je ocenio da je "Evropa sad" više uradila za građane Rožaja i cele Crne Gore za godinu dana nego što je DPS za prethodnih 30 godina.

- Povećali smo minimalne plate sa 200 na 450 evra, penzije, uveli dečije dodatke, besplatne udžbenike, vratili naknade majkama i danonoćno radili da poboljšamo životni standard svih građana - istakao je Milatović.

On je istakao da su na drugoj strani oni kojima je nakit od 20.000 evra simbol vladavine Mila Đukanovića i ličnog uspeha.

- Dok obilaze sever tako obezbeđeni zanemaruju da je svaki četvrti građanin na ivici siromaštva - ukazao je Milatović.

On je rekao da je siguran da su svi prozreli lošu nameru takvih ljudi i takvog ponašanja i da neće podleći pritiscima i Đukanovićevoj manipulaciji o ugroženosti Crne Gore.

Milatović će biti protivkandidat Đukanoviću u drugom krugu crnogorskih predsedničkih izbora koji je zakazan za 2. april, pošto su njih dvojica u prvom krugu 19. marta osvojili najveći broj glasova birača.

(Kurir.rs / CDM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track